Asennustyönjohtaja
Valtria Swiss AG

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2021

Valtria on puhdastilojen suunnitteluun ja rakentamiseen erikoistunut kansainvälinen yritys, joka on alansa edelläkävijä sekä arvostettu kumppani. Valtrian asiakkaat koostuvat lääketeollisuudesta, bioteknologiasta, mikroelektroniikasta, avaruusteollisuudesta, kemianteollisuudesta, elintarviketeollisuudesta, yliopistoista, tutkimuslaitoksista, sairaaloista jne. kautta maailman. Asiakkailleen Valtria toimittaa avaimet käteen periaatteella puhdastiloja, mukaan lukien prosessia palvelevat hyödykkeet käsittäen suunnittelun, toteutuksen, mittaukset, validoinnit ja huollon.

Valtrian yhtymä on toiminut jo pitkään Suomessa tytäryhtiönsä Valtria Swiss AG kautta, ja nyt etsimme heille voimakkaan kasvun tueksi

Asennustyönjohtajaa

hyppäämään mukaan mielenkiintoisiin puhdastilarakentamisen projekteihin. Yksi monista urakoista alkaa Vantaalla kesäkuussa, ja kestää arviolta marraskuuhun asti. Valtrian toiminta Suomessa on kasvamassa, ja uusia projekteja käynnistymässä ympäri Suomen. Sen takia matkustusvalmius vähintään Etelä-Suomen alueella on hakijoille suureksi eduksi. Jos kiinnostusta on, niin tehtävässä on mahdollista päästä myös mukaan projekteihin esim. Pohjoismaissa ja Sveitsissä.

Valtria toimii puhdastilarakentamisen projekteissa joko pää- tai aliurakoitsijana tilanteen mukaan. Puhdastilojen suunnittelusta ja rakentamisesta Valtria vastaa kokonaisvaltaisesti. Asennettavia elementtejä ja laitteita ovat mm. seinä- ovi- ja lattiaratkaisut, ilmanvaihtolaitteet, sähköt, automaatio, jäähdytys, lämmitys, saniteetti, kaasut, kaasudetektorit, paineilma, vakuumi, puhdasvedet, neutralisointi, keskuspölyimurit jne. Eri teknisille osa-alueille on olemassa omat nimetyt vastuuhenkilöt. Asennuksen työnjohtaja toimii tiiviisti Projektipäällikön kanssa, vastaten rakennusprojektin etenemisestä sovittujen tavoitteiden mukaan. Asennuksen työnjohtajan vastuulla on koordinoida ja valvoa työmaan edistymistä aikataulutavoitteiden ja laatuvaatimusten mukaisesti. Hän toimii yhteyshenkilönä alihankkijoiden suuntaan, pitää huolta työturvallisuudesta ja työmaalogistiikasta, osallistuu työmaapalavereihin sekä pitää kirjaa työmaan tapahtumista. Valtrialla on tuttu kumppani projekteissa mukana, joka toimittaa työmaalle osaavat nokkamiehet sekä asennustyöntekijät.

Valtrian projekteissa työskentely on teknisesti hyvin laaja-alaista, joten sopiva tausta tehtävään voi olla mm. LVI-, rakennus-, prosessi- tai muun vastaavan tekniikan alalta. Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta työnjohtotehtävistä, varsinkin kokemus haastavien asennustöiden johtamisesta katsotaan eduksi. Kielivaatimuksina suomi sekä englanti. Sopivalla henkilöllä tehtävään on vahvat tiimistyöskentelytaidot sekä tarkka ja kehittävä ote työtä kohtaan.

Valtrialla työskentely tarkoittaa sitä, että pääset mukaan kansainväliseen ja menestyvään organisaatioon, joka on kasvamassa Suomessa voimakkaasti. Muita etuja ovat
- Kannustava johtamiskulttuuri ja tuki tehtävään
- Reilu palkkaus osaamisen ja vastuun mukaan
- Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaasi & etenemismahdollisuuksia

Jos koet olevasi oikea henkilö tehtävään, niin laita hakemus meille oheisen hakulinkin kautta, tai sähköpostiin juhani.aikas@adecco.fi. Kannattaa hakea tehtävään pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
Työsuhde alkaa ensin Adeccon kautta, mutta valttu työntekijä siirtyyy myöhemmin suoraan Valtrian työntekijäksi. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Senior HR konsultti Juhani Äikäs, 040 663 4711 tai juhani.aikas@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1419334
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Juhani Äikäs (juhani.aikas (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Vantaa, Vantaa