(Poistunut julkaisusta)

Asennustyönjohtaja
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020
Me lainaamme oikeita rakennuksia. Lainaamme asiakkaidemme tarpeiden mukaan suunniteltuja ja rakennettuja koulu-, päiväkoti-, toimisto- ja hoivatiloja 50 vuoden kokemuksella. Parmaco -rakennukset valmistamme omissa tehtaissamme. Julkisen sektorin lisäksi asiakkaitamme ovat teollisuus, valtionyhtiöt ja liikelaitokset sekä yritykset. Parmacolaisia on yli 200 ja kasvamme sekä Suomessa että Ruotsissa. Kasvusta johtuen tarvitsemme lisää asiantuntijoita:

Asennustyönjohtaja

vastaamaan työmaiden työnjohtajana Parmacon vuokraamien tilojen asennustoiminnan hoitamisesta ja johtamisesta asemapaikkana Tampere tai pääkaupunkiseutu. Tehtävässäsi huolehdit työ- ja ympäristöturvallisuudesta sekä toimit yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa (viranomaiset, omat aliurakoitsijat ja suunnittelijat). Hoidat katselmukset, tehtäväsuunnittelun ja aikataulutukset sekä valvot työmailla työn toteutusta. Lisäksi vastaat työmaiden hankinnoista.

Odotamme sinulta rakennusinsinöörin tai -mestarin koulutusta sekä asennustyönjohtajan tehtävässä 5-10 vuoden työkokemusta rakentamisen parista. Sinulla on kokemusta projektityöskentelystä ja hallitset tietotekniikan perusteet. Olet työskentelyssäsi itseohjautuva, avoin, vuorovaikutteinen ja rohkea. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta, vietät suurimman osan työajasta työmailla.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia vastuullisessa tehtäväroolissa kasvavassa yrityksessä mielenkiintoisella toimialalla. Tarjoamme kilpailukykyiset edut sekä mahdollisuuden joustoon työajoissa. Toimintamme painottuu Etelä-Suomeen, mutta voit vaikuttaa itse asuinpaikkaasi. Pääset kehittämään aitiopaikalta työmaiden toimintaa!

Saat lisätietoja tehtävästä Parmaco Oy/ työpäällikkö Jussi Lavikaiselta p. 040 145 5221 tai StaffPoint/ Pasi Honkalahti p. 040 844 7707.

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 24.2.2020 mennessä. Huomaa, että käsittelemme kiinnostuneiden hakijoiden tietoja jo hakuaikana, eli toimithan nopeasti.