(Poistunut julkaisusta)

ASENNUSTYÖNJOHTAJA
Parmaco Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Haemme nyt kahta

ASENNUSTYÖNJOHTAJAA

vastaamaan työmaiden työnjohtajana Parmacon vuokraamien tilojen asennustoiminnan hoitamisesta ja johtamisesta asemapaikkoina Tampere ja pääkaupunkiseutu. Tehtävässäsi huolehdit työ- ja ympäristöturvallisuudesta sekä toimit yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa (viranomaiset, omat aliurakoitsijat ja suunnittelijat). Hoidat katselmukset, tehtäväsuunnittelun ja aikataulutukset sekä valvot työmailla työn toteutusta. Lisäksi vastaat työmaiden hankinnoista.

Odotamme sinulta rakennusinsinöörin tai -mestarin koulutusta sekä työkokemusta rakentamisen parista. Sinulla on kokemusta projektityöskentelystä ja hallitset tietotekniikan perusteet. Olet työskentelyssäsi itseohjautuva, avoin, vuorovaikutteinen ja rohkea. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta, vietät suurimman osan työajasta työmailla.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia vastuullisessa tehtäväroolissa kasvavassa yrityksessä mielenkiintoisella toimialalla. Tarjoamme kilpailukykyiset edut sekä mahdollisuuden joustoon työajoissa. Toimintamme painottuu Etelä-Suomeen, mutta voit vaikuttaa itse asuinpaikkaasi. Pääset kehittämään aitiopaikalta työmaiden toimintaa!

Saat lisätietoja tehtävästä työpäällikkö Jussi Lavikaiselta p. 040 145 5221 ma-to klo 8-16. Lähetä ansioluettelon ja palkkatoivomuksen sisältävä hakemuksesi 30.9. mennessä osoitteeseen rekry@parmaco.fi.