Asennustyönjohtaja / Rösch Oy
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Rösch Oy on laadukkaiden lasiratkaisujen pioneeri. Perheyrityksen juuret juontavat vuoteen 1952, jolloin Rösch aloitti lasinjalostuksen Joensuussa. Yritys tunnetaan tinkimättömästä laadusta, henkilökohtaisesta palvelusta sekä täsmällisestä toimituksesta. Rösch Oy tarjoaa laadukkaat lasit sekä lasitustyöt yrityksille, rakennuttajille ja yksityisille. Kokonaispalvelu sisältää suunnittelun, valmistuksen sekä asennuspalvelun kaikkialle Suomeen. Lisätietoja www.rosch.fi.

Haemme nyt Rösch Oy:n palvelukseen ASENNUSTYÖNJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Työnjohtajana tehtävänäsi on vastata asennuksien ja työmaiden ennakkosuunnittelusta, aikataulutuksesta ja toteutuksesta, sekä johtaa, valvoa ja tukea asennusryhmäsi työskentelyä. Tarvittaessa olet myös itse valmis käärimään hihat ja auttamaan ryhmääsi käytännön töissä. Asennustyönjohtajan työ on aktiivista ja liikkuvaa, sillä asennuskohteet sijaitsevat ympäri Suomea.

Olet etsimämme henkilö, jos omaat tehtävään soveltuvan teknisen koulutuksen (esim. rakennusmestari/rakennusinsinööri) ja sinulla on jonkin verran aikaisempaa kokemusta työmaiden johtamisesta tai työnjohdollisista tehtävistä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja esimiehenä olet innostava ja kannustava. Arvostamme oma-aloitteisuutta, hyvää organisointi- ja ongelmanratkaisukykyä. Tyytyväiset asiakkaat ovat sinulle kunnia-asia ja varmistat vastuullesi kuuluvien tehtävien laadukkaan loppuun viemisen.

Rösch Oy tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työkentän, hyvän perehdytyksen tehtäviin, mahdollisuuden kehittää osaamistasi sekä mukavan työyhteisön.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen jo tänään, mutta viimeistään 22.4. mennessä. Huomioithan, että aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointipäällikkö Piia Sallinen: piia.sallinen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 385 4280.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1253930
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Joensuu