Asennustyönjohtaja, Parmaco Oy
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022
Etsimme Parmaco Oy:lle

ASENNUSTYÖNJOHTAJAA.

Parmacolla pääset osaksi kasvavaa ja ketterää liiketoimintaamme, jossa sinulla on mahdollisuus edetä urallasi. Tarjoamme lisäksi houkuttelevat työsuhde-edut. Ympärilläsi toimii avoin, mutkaton ja motivoitunut työyhteisö, eli meillä on yhdessä kivaa!

Haemme asennustyönjohtajaa vastaamaan työmaiden työnjohtajana tilojen asennustoiminnan hoitamisesta ja johtamisesta. Asemapaikkasi voi sijaita esim. Tampereella tai pääkaupunkiseudulla.

Tehtävässäsi huolehdit työ- ja ympäristöturvallisuudesta sekä toimit yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa (viranomaiset, omat aliurakoitsijat ja suunnittelijat). Hoidat katselmukset, tehtäväsuunnittelun ja aikataulutukset sekä valvot työmailla työn toteutusta. Lisäksi vastaat työmaiden hankinnoista.


Edellytämme sinulta

Toivomme sinulta rakennusinsinöörin tai -mestarin koulutusta sekä työkokemusta rakentamisen tai asennuksien parista. Sinulla on kokemusta projektityöskentelystä ja hallitset tietotekniikan perusteet. Olet työskentelyssäsi itseohjautuva, avoin, vuorovaikutteinen ja rohkea. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta, sillä vietät suurimman osan työajasta työmailla.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia vastuullisessa tehtäväroolissa kasvavassa yrityksessä mielenkiintoisella toimialalla. Tarjoamme kilpailukykyiset edut sekä mahdollisuuden joustoon työajoissa. Toimintamme painottuu Etelä-Suomeen. Pääset kehittämään aitiopaikalta työmaiden toimintaa!


Kiinnostuitko?

Hae tehtävää osoitteessa www.staffpoint.fi. Kerromme mielellämme lisätietoja tehtävästä, puh. 0405100433 / Mikko Lepistö.


Lisätietoja

Mikko Lepistö
StaffPoint Oy
040 5100433
mikko.lepisto@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1541820
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Tampere, Turku