(Poistunut julkaisusta)

Asennustyönjohtaja Nummelaan
Muotolevy Tilaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019
Muotolevy Tilaratkaisut Oy
Muotolevy on perinteikäs konserni, joka suhtautuu intohimoisesti suomalaisen rakentamisen laadun sekä työ- ja asuinympäristöjen kehittämiseen. Tarjoamalla korkeatasoisia ja kattavia tuotekokonaisuuksia, moderneja palveluja sekä edistyksellisiä digitaalisia asiointipalveluja. Muotolevy tarjoaa asiakkailleen konkreettista lisäarvoa auttamalla heitä suunnittelu-, hankinta- ja rakennusprosessien tehostamisessa ja asiakastyytyväisyyden kehittämisessä. Muotolevy -konserniin kuuluvat Muotolevy Tilaratkaisut, Muotolevy Rakennustuotteet, Planson ja Raitatuote.
www.muotolevy.fi
Toimenkuva
Etsimme Muotolevy Tilaratkaisuille asennustyönjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluvat töiden aikataulutus, organisointi ja opastus, tarkemittakäynnit, asennusten valvonta sekä yhteydenpito asiakkaisiin ja asennusliikkeisiin. Kentällä tapahtuvan ja liikkuvan työn lisäksi käytät paljon tietokonetta. Työkohteet sijaitsevat pääosin Etelä-Suomen alueella ja tehtävässä raportoit asennuspäällikölle.
Odotamme sinulta
Odotamme sinun tulevan hyvin toisten ihmisten kanssa toimeen, olet ulospäin suuntautunut, tarkka ja huolellinen. Olet tottunut ratkaisemaan ongelmia ja siedät työn mukanaan tuomia paineita. Aiempi kokemus alan tuotteista, sekä rakennusalan sisärakentamisen kokemus ovat selkeä etu, mutta eivät välttämättömyys. Työkäytössäsi on Muotolevy Tilaratkaisujen pakettiauto, joten tarvitset myös ajokortin.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn lisäksi Muotolevy-konsernin edut sekä mahdollisuuden kouluttautua lisää työn ohessa.

Hae tehtävää heti ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoive. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Johanna Harjumäki arkisin klo 8-10 välillä.
Kesto
Vakituinen työ
Lisätietoja
Johanna Harjumäki, Johanna.Harjumaki@vmp.fi, 040 307 5402
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 17.02.2019 mennessä.