(Poistunut julkaisusta)

Asennustyönjohtaja Kilpilahteen
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Etsimme teräs- ja levyrakentamiseen erikoistuneelle asiakkaallemme asennustyönjohtajaa Porvoon Kilpilahteen noin 6 kuukauden projektiin. Järjestämme tarvittaessa majoituksen läheltä työkohdetta, jolloin työ on ns. komennustyötä.

Asennustyönjohtajana työskentelet putkisillan korotus -projektissa Kilpilahden jalostamon alueella ja pääasiallisiin tehtävääsi kuuluu työlupien hakeminen, työn sujuvan ja turvallisen toteuttamisen suunnittelu ja valvonta sekä muut työnjohdolliset työtehtävät. Töitä tehdään pääasiassa arkisin 7-16 välillä. Projekti alkaa kesäkuun aikana

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta työnjohtotehtävistä sekä teräs- ja levyrakentamisesta. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista.

Eduksi katsomme, mutta emme edellytä

  • Teknikko-/insinööritutkinto
  • Kokemus Kilpilahden alueelta työskentelystä
  • Hitsaustausta

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työnjohtajan tehtävän. Järjestämme tarvittaessa majoituksen läheltä työkohdetta.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 12 - 13 antaa Baronalta Atte Murto-Koivisto 050 501 2792.

Jos kiinnostuit tehtävästä niin jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.