Asennustaitoinen MIG-hitsaaja, Lappeenranta
VISIO Henkilöstöratkaisut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.6.2021

Haemme asiakkaallemme Lappeenrantaan asennustaitoisia mig-hitsaajia

Hakemamme hitsaaja kykenee omatoimiseen työntekoon ja omaa kokemusta vastaavasta työstä. Hitsausluokat on etu. Työskentely tapahtuu konepajalla ja Etelä-Karjalan alueen tehtaissa ja voimalaitoksissa. Työsuhde alkaa heinä-/elokuun vaihteessa ja kestää arviolta jouluun asti, työsuhteen jatko mahdollista tämän jälkeen.

Edellytämme hakijalta:

- kokemusta vastaavasta työstä

- hitsausluokat etu

- sujuvaa suomen kielen taitoa

- työturva- ja tulityökorttia

Mikäli haluat, että sinulla on työurallesi tuki ja turva sekä rehellistä palvelua tarjoava kumppani, niin jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.visiohr.fi/selaa-tyopaikkoja/ Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Klemi, 040 821 8840, sami.klemi@visiohr.fi.

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1463927
  • Tehtäväalue: Metalliteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 11.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappeenranta