Asennustaitoinen kuljettaja
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2021

Etsimme asennustaitoista kuorma-auton kuljettajaa kalustetuotteiden pakkaukseen, kuljetukseen ja asennukseen.

Työnkuvaus:

Etsimme asiakkaallemme Riihimäelle c-kortin omaavaa kuljettajaa suurten kalusteratkaisujen kuljetukseen ja asennukseen lähinnä yritysasiakkaiden työmaille. Työ pitää sisällään myös tuotteiden pakkausta ja jonkin verran varaston hoitoa.

Kyseessä on kokopäivätyö. Töitä on tarjolla ensin kuudeksi kuukaudeksi, jonka jälkeen tekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakkaamme kirjoille.

----------


Mitä etsimme:

Etsimme C-kortin omaavaa henkilöä, jolla on asiantuntemusta ja intoa myös tuotteiden asennukseen työkohteissa. Olet oma-aloitteinen ja työtä pelkäämätön tekijä, jolle kuorma-autolla ajaminen on jo jonkin verran tuttua.

----------


Mitä odotamme hakijalta:

Työssä suoriutuminen edellyttää voimassa olevaa C-korttia sekä ajokokemusta. Koska työ pitää sisällään myös kalusteasennuksia, sinulla tulisi olla kokemusta puusepän alasta ja/tai asennustehtävistä. Lisäksi päivät saattavat ajoittain venyä pitkiksikin, eli joustavuutta työaikojen suhteen tarvitaan.

---------

Mitä tarjoamme:

Tarjoamme työntekijälle monipuolisen ja kehitysmahdollisuuksia sisältävän työn, jossa on mahdollista vakinaistua asiakkaallemme.


----------


Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä tai niila.nevaranta@eezy.fi Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.----------

Lisätiedot:

Roni Puisto

HR-Koordinaattori

Eezy VMP

0403075706

roni.puisto@eezy.fi

www.eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Lisätietoja: www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1462852
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 13.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hämeenlinna, Riihimäki, Hyvinkää