(Poistunut julkaisusta)

Asennustaitoinen hitsaaja, Sihy Installations Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Sihy Installations Oy 

Etsimme nyt kotimaiselle asiakasyrityksellemme Sihy Installations Oy:lle ASENNUSTAITOISTA HITSAAJAA pitkäaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. 

Sihy Installations Oy asentaa vaativia teollisuusputkistoja meriteollisuudelle. Sihy Installations Oy hoitaa putkistojen asennukset tehokkaasti ja laadukkaasti ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Yritys kehittyy ja kasvaa koko ajan ja näin ollen se pystyy vastaamaan laivanrakennuksen lähivuosien kasvuun.

Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti putkien ja kiinnikkeiden asennusta sekä hitsausta. Hitsausluokkia ei tarvitse olla, mutta edellytämme jonkin verran aiempaa hitsauskokemusta. Kokemus voi tulla tutkinnon ja/tai työkokemuksen kautta. Valitun henkilön tulee läpäistä hitsaustesti. 


Odotamme sinulta:

  • Monipuolista metallialan kokemusta (asennus & hitsaus)
  • Hyvää fyysistä kuntoa
  • Voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökorttia
  • Reipasta ja aktiivista työskentelyotetta
  • Suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

  • Vakituisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä
  • Kilpailukykyisen palkkauksen ammattitaidon mukaan
  • Mukavan ja osaavan työympäristön
  • Työn jossa pääset kehittymään ja haastamaan itseäsi


Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan oikeiden tekijöiden löydyttyä.

Työsuhteessa sovelletaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta. 

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Petra Kaitonen 050 475 2050.


Sihy Installations Oy ja Sihy Oy ovat sisaryrityksiä. Sihy toimittaa teollisuuden vaativille asiakkaille putkistoja, jotka esivalmistetaan konepajalla Raisiossa. Toiminta perustuu hyvin pitkälle vietyyn esivalmistukseen, jonka tehokkuutta nostetaan digitalisoidun tuotannon ohjauksen avulla, PipeCloud on Sihyn kehittämä ainutlaatuinen toiminnanohjausjärjestelmä.

Erikoisosaaminen kattaa laivanrakennuksen esivalmistetut putkistot sekä prosessi- ja petrokemian teollisuuden putkistot, laiteasennukset sekä painelaitteet ja niiden kunnossapidon. 

Laadukas lopputulos, ripeä toimitus ja kustannustehokas hinnoittelu. Itämeren alueen parhaat esivalmistetut putkistot syntyvät, kun modernin konekannan suorituskyky yhdistetään markkinoiden tehokkaimpiin valmistusmenetelmiin ja vastuullisesti toimivan henkilöstön osaamiseen.

Tutustu yrityksiin lisää osoitteessa sihy.fi ja pipecloud.fi