(Poistunut julkaisusta)

Asennussuunnittelija, Andritz Oy
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.11.2018

Haemme VARKAUTEEN ASENNUSSUUNNITTELIJAA Andritz Oy:n Kraft and Paper Mill Services – divisioonan Recovery Boilers & Evaporation – tuoteryhmän tehtäviin.

ANDRITZ Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Sen tuotealueita ovat puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto ja massankäsittely. Lisäksi ANDRITZ Oy tarjoaa erilaisia biomassakattiloita ja kaasutuslaitoksia energian tuotantoon. Tampereella sijaitseva ANDRITZ HYDRO Oy toimittaa järjestelmiä, laitteita ja palveluja vesivoimateollisuudelle. Suomessa ANDRITZ-yhtiöiden henkilöstön määrä on noin 1 200. Osaamiskeskukset ovat Kotkassa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Tampereella. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä.

Asennussuunnittelijana tulet toimimaan sooda- ja voimalaitoskattiloiden asennussuunnittelijana sekä tarjousprojekteissa myynnin tukena.
Tehtäviin kuuluu kattilalaitosten huoltotöiden asennussuunnittelua, hinnoittelua ja aikataulutusta sekä myös asennusvalvontaa ja työnjohtoa työmailla.

Toivomme tekijältä työhön soveltuvaa insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta sekä kokemusta asennussuunnittelusta ja asennustyömaiden johtamisesta. Koulutus ei ole kuitenkaan pakollinen vaan yhtä hyvin olet voinut hankkia kannuksesi työmailla tai tehtaan tuotannossa/kunnossapidossa.
Eduksesi myös luetaan, mikäli sinulle on jo kertynyt kokemusta myös asennushinnoittelusta ja asennushankinnoista.
Andritz Oy:llä on mahdollisuus perehdyttää sinut kattavasti tehtäviisi ja myös räätälöidä tehtäviä hieman taustasi mukaan, joten sinun ei tarvitse olla vuosien kokemusta kerryttänyt, vaan voit olla myös urasi alkuvaiheessa oleva tekijä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä nykyaikaisten tietoteknisten työkalujen hallintaa.
Lisäksi työtehtävien hoito vaatii sinulta hyviä kommunikointitaitoja, projektinhallintaa ja osaamista työnjohtamiseen.
Työ sisältää myös matkustamista sekä kotimaassa että ulkomailla.

ANDRITZ Oy:n asennussuunnittelijan tehtävässä saat mahdollisuuden kehittää itseäsi vastuullisessa ja mielenkiintoisessa työssä, jossa pääset hoitamaan tehtäviä monipuolisesti. Tarjoamme vakituisen työsuhteen hyvässä ja ajanmukaisessa työympäristössä työsuhde-etuineen. Yrityksen työntekijänä sinulla on taustalla tiimin tuki ja apu sekä näköalapaikka maailmanlaajuisessa organisaatiossa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa sopimuksen mukaisesti.

Kysy rohkeasti tehtävään liittyviä lisätietoja RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n rekrytointivastaava Jouni Korhoselta, p. 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.