Asennuspäällikkö
AFRY

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.6.2020

Haemme nyt Porvoon Kilpilahteen

ASENNUSPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtäviisi kuuluvat erilaisten hankkeiden työmaan johto- tai asennuttamistehtävät, asennusurakoiden kilpailuttaminen, osallistuminen myynti- ja tarjoustyöhön sekä suunnittelun ohjaus. Toimit tiiviissä yhteistyössä hankkeen tilaajan, urakoitsijoiden, järjestelmätoimittajien sekä suunnittelijoiden kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (DI/ Ins.) sekä kokemusta teollisuuden työmaan johto ja valvontatehtävistä.  Hallitset työmaan ja projektin johdossa käytettävät yleisimmät työkalut ja tietojärjestelmät.  Vaativien teollisuusputkistojen asennuskokemus, painelaiteosaaminen, suunnittelun ohjauskokemus, tietomallien hyödyntämisen osaaminen sekä kokemus esimiestehtävistä katsotaan eduksi. 

Asiakaslähtöinen ajattelutapa on sinulle luontaista. Olet oma-aloitteinen ja yhteistyöllä tuloksiin pyrkivä. Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä alamme johtavien asiakkaiden projekteissa, sekä olla mukana kehittämässä konsulttiyhtiön osaamista ja palveluja. Tarjoamme vireän työympäristön, mukavat työkaverit sekä tilaisuuden työskennellä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Valo, p. 040 660 2243. 

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 13.7.2020 mennessä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1367803
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto, Johtotehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Porvoo
  • Lisätietoja antaa: Jukka Valo, p. 040 660 2243.