(Poistunut julkaisusta)

ASENNUSPÄÄLLIKKÖ
IKP Service Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2018

IKP Service asentaa Iin Konepajalla valmistettuja suuria teräsrakenteita teollisuuden eri asiakastarpeisiin kansainvälisesti. Tehtävä sisältää asennusten lisäksi huolto- ja kunnossapitourakoita, asennustiimin työnjohtoa ja asiakassuhteiden hoitoa.

Vastuullesi kuuluu IKP Servicen asennusliiketoiminnan vetäminen. Työ sisältää osallistumisen  asennus-, huolto- ja kunnossapitourakoiden tarjouslaskentaan ja hinnoitteluun. Lisäksi vastuullesi kuuluvat asennustoimintojen johtaminen, asennustiimin työnjohto ja asiakassuhteiden hoitoa. Työ edellyttää tiivistä kanssakäymistä Iissä sijaitsevan tuotantomme kanssa. Toimitamme hitsaamalla, kylmämuovaamalla ja koneistamalla valmistettuja suuren mittaluokan terästuotteita eri teollisuudenaloille. Asennukset ja huollot koskevat esimerkiksi,  rumpuja-, uuneja oheislaitteineen sekä muita teräsrakenteita ja laitteita. Tehtävä sisältää merkittävästi matkustamista urakkakohteiden mukaisesti.

Odotamme, että sinulla on kokemusta asennus- ja kunnossapitotöistä, esimiestyöstä sekä konepajateollisuudesta. Käytännön työmaakokemuksen lisäksi sinulla on soveltuva tekninen koulutus (esim. teknikko tai insinööri).  Suomen lisäksi pystyt kommunikoimaan englanniksi kansainvälisten asiakkaittemme kanssa.  Toivomme, että sinulla on kokonaisuuksien hallintakykyä, positiivinen ja maanläheinen tekemisen asenne sekä kiinnostusta isojen teräsrakenteiden parissa työskentelyyn joustavasti, laadukkaasti ja asiakaslähtöisesti. Otat mielelläsi vastuuta asioista ja toimit sujuvassa yhteistyössä muun henkilöstön kanssa.

Tule mukaan rakentamaan kanssamme pohjoissuomalaisen, suuriin kappaleisiin erikoistuneen konepajan menestystarinaa!

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 12.8.2018 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Sanna Aikio, puh. 040 717 9796 (29.6. saakka sekä 30.7. jälkeen hakuajan loppuun).