(Poistunut julkaisusta)

Asennuspäällikkö
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2018
Oletko projektinhallinnan ammattilainen, jolla on rento tyyli johtaa?

Toiminnan kasvaessa etsimme asiakkaallemme Greenled Oy:lle Asennuspäällikköä Tampereelle.

Greenled Oy on Suomen johtava kokonaisvaltaisten älykkäiden valaistusratkaisujen toimittaja yrityksille ja julkiselle sektorille. Autamme asiakkaitamme tehostamaan heidän liiketoimintaansa tarjoamalla kestävän kehityksen valaistusratkaisuja. Oma valaisinvalmistus, asennus- ja ohjelmointiorganisaatio mahdollistavat asiakaslähtöisen toimintamme. Strategiset kumppanimme valaisin- ja ohjaustekniikassa ovat maailman johtavia alallaan. Yrityksemme työllistää tällä hetkellä noin 100 henkilöä - kansainvälistymisen myötä saamme koko ajan lisää huippuja kollegoita. Toimipaikkamme sijaitsevat Kempeleessä, Vantaalla sekä Tampereella. Lisäksi meillä on tytäryhtiöt Greenled Ab Trollhättanissa Ruotsissa ja Greenled GmbH Speyerissa, Saksassa.

Asennuspäällikkönä toimit 3-6 asentajan esimiehenä. Vastaat valaistusratkaisujen toimitusprojekteista ja niiden onnistumisesta, kannattavuudesta ja aikataulussa pysymisestä sekä asiakastyytyväisyydestä. Johdat ja kehität tiimin toimintaa, mutta tarvittaessa voit myös itse olla mukana asentamassa.
Toimipiste sijaitsee Tampereella, mutta liikut lähes päivittäin työssäsi asiakasrajapinnassa Etelä-/Länsi-/Itä-Suomen alueella.

Toivomme sinulta sähköalan koulutusta ja esimieskokemusta asennustehtävissä tai sinulla on erinomaiset edellytykset siirtyä esimiestehtäviin. Projektipäällikkönä pystyt suunnittelemaan ja koordinoimaan vaativiakin asennusprojekteja, joissa on monia sidosryhmiä. Toimit tehokkaasti ja luontevasti monien eri ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa. Olet vahvasti asiakaslähtöinen ja asiakaspalveluhenkinen. Tarvittaessa voit tehdä myös lisämyyntiä ja olet tiiviissä yhteydessä myynnin kanssa kohteiden asennettavuuteen liittyvissä asioissa. Sinulla on aktiivinen ote asioihin sekä halu oppia ja kehittyä työssäsi.

Greenled tarjoaa ratkaisukonseptin, jonka avulla pystyt helposti suunnittelemaan kilpailukykyisiä asiakasratkaisuja ja vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla. Sopivalle henkilölle Greenled tarjoaa mielenkiintoisia kehitysmahdollisuuksia vahvassa suomalaisessa kasvuyrityksessä.
Ihmiset ovat Greenledin tärkein voimavara. Greenlediläisten asiantuntijuuteen ja kouluttamiseen panostetaan. Pääset aidosti vaikuttamaan työssä viihtymiseen ja menestymiseen kasvuyrityksessä kehittyvällä toimialalla. Greenledillä on asiakaslähtöinen, sitoutunut ja innostunut työporukka, jossa on aito tekemisen meininki ja positiivinen fiilis. Saat käyttöösi huipputyökalut ja -vaatteet ja kohteisiin ajetaan firman pakettiautoilla. Työsuhde-etuina on muun muassa liikunta- ja kulttuurisetelit sekä matkapuhelinetu.

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuksesi 24.6.2018 mennessä. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, koska paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja saat rekrytointikonsultti Anu Hyväriseltä, p. 0505060930 tai anu.hyvarinen@personalhuset-sg.com

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Search & Selection on johdon, esimiesten ja asiantuntijoiden rekrytointi- ja konsultointipalveluihin keskittynyt tiimi. Varmistamme ehdokkaan ja työnantajan yhteensopivuuden jo aikaisessa vaiheessa ja seuraamme onnistumista pitkälle tulevaisuuteen. - Oikea haaste oikeaan aikaan.