(Poistunut julkaisusta)

Asennuspäällikkö, sähkö
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2018

Oletko vuorovaikutustaitoinen ja asiakaslähtöinen sähköprojektien konkari? Haemme nyt asennuspäällikköä Turun alueelle vastaamaan sähköurakoista. Työkohteina toimivat erilaiset kiinteistöt, kuten sairaalat ja liiketoimitilat.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa työsuoritteiden suunnittelu ja johtaminen, materiaalitilaukset, lisätöiden hinnoittelu sekä toimiminen yhteistyökumppaneiden kanssa. Vastaat projektin taloudesta ja aikataulusta. Toimit sähköosaston esimiehenä ja vastaat sen toiminnasta.

Tulet työllistymään vakituiseen, mukavasti haastavaan tehtävään Caverionin huipputiimiin. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävä edellyttää teknikon tai insinöörin koulutusta. Sinulla tulisi olla myös vähintään viiden vuoden työkokemus sähköprojektien hoitamisesta, mutta tärkeintä on kuitenkin asenne työntekoon ja halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen, ja kommunikoit sujuvasti vaativassa toimintaympäristössä. Henkilöstöjohtaminen on vahvuutesi. Tehtävässä tarvitset lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä asennetta sekä paineensietokykyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Pasi Leino puh. 040 830 8080. #LI-TN1

Hae tehtävään 16.09.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.