(Poistunut julkaisusta)

Asennuspäällikkö, IV
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Haemme asennuspäällikköä Turun alueelle vastaamaan IV-osaston projekteista. Työkohteina toimivat erilaiset kiinteistöt, kuten sairaalat ja liiketoimitilat.

Monipuoliseen tehtävänkuvaasi kuuluu mm.:

  • työsuoritteiden suunnittelu ja johtaminen
  • materiaalitilaukset
  • lisätöiden hinnoittelu
  • toimiminen yhteistyökumppaneiden kanssa
  • projektin taloudesta ja aikataulusta vastaaminen
  • IV-osaston esimiehenä toimiminen ja sen toiminnasta vastaaminen

Tehtävässä pääset osaksi hyvää työporukkaa ja yhteishenkeä, joka päivä on erilainen ja pääset nauttimaan työn vaihtelevuudesta ja haasteista. Caverionilla saat mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävä edellyttää teknikon tai insinöörin koulutusta. Sinulla tulisi olla myös vähintään viiden vuoden työkokemus ja monipuolinen osaaminen IV-alan työtehtävistä.

Työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen, ja kommunikoit sujuvasti vaativassa toimintaympäristössä. Henkilöstöjohtaminen on vahvuutesi. Tehtävässä tarvitset lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä asennetta sekä paineensietokykyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Pasi Leino, p. 040 830 8080. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell, p. 040 307 5053, tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1

Hae tehtävään 28.10.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.