(Poistunut julkaisusta)

Asennuspäällikkö, IV
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2018

Haemme asennuspäällikköä Turun alueelle vastaamaan IV-osaston projekteista. Työkohteina toimivat erilaiset kiinteistöt, kuten sairaalat ja liiketoimitilat. Tehtäviisi kuuluu muun muassa työsuoritteiden suunnittelu ja johtaminen, materiaalitilaukset, lisätöiden hinnoittelu sekä toimiminen yhteistyökumppaneiden kanssa. Vastaat projektin taloudesta ja aikataulusta. Toimit IV-osaston esimiehenä ja vastaat sen toiminnasta.

Tehtävässä pääset osaksi hyvää työporukkaa ja yhteishenkeä, joka päivä on erilainen ja pääset nauttimaan työn vaihtelevuudesta ja haasteista. Caverionilla saat mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävä edellyttää teknikon tai insinöörin koulutusta. Sinulla tulisi olla myös vähintään viiden vuoden työkokemus ja monipuolinen osaaminen IV-alan työtehtävistä.

Työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen, ja kommunikoit sujuvasti vaativassa toimintaympäristössä. Henkilöstöjohtaminen on vahvuutesi. Tehtävässä tarvitset lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä asennetta sekä paineensietokykyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Pasi Leino puh. 040 830 8080. #LI-TN1

Hae tehtävään 16.09.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.