(Poistunut julkaisusta)

Asennuspäällikkö, Cramo Finland Oy, (Turku/Tampere)
Cramo Finland Oy,

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla. Palvelemme kaikkia rakennus- ja muun teollisuuden asiakkaita.

Cramo etsii nyt kauttamme asennuspäällikköä Turkuun tai Tampereelle.

Asennuspäällikön tehtävässä vastaat Pirkanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan sekä Kanta-Hämeen asennuspalveluiden koordinoinnista, resursoinnista ja aliurakointisopimusten tekemisestä sekä toimit lisäksi isoissa projekteissa myynnin tukena asiantuntijana. Teet tiivistä yhteistyötä muun organisaation kanssa, tuet yhteisten tavoitteiden saavuttamista ja olet mukana kehittämässä toimintaamme. Olet vastuussa oman yksikkösi tuloksesta ja tehtävässä raportoit aluepäällikölle.

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusalan insinöörin/rakennusmestarin tutkintoa) tai työtehtävän kautta hankittua vankkaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on kokemusta tulosvastuullisesta esimiestyöstä ja hyvät MS Office-taidot.

Työskentelytavoiltasi olet oma-aloitteinen, tiedonhaluinen ja aloitekykyinen persoona, joka tarttuu toimeen tilanteessa kuin tilanteessa. Olet kehityshaluinen ja ajattelet liiketoimintaa asiakaslähtöisesti.

Tarjolla on mielenkiintoinen tehtävä yrityksessä, jolla on vahva brändi Pohjoismaissa. Meillä on erinomaiset kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet sekä monipuoliset henkilöstöedut, kuten kulttuuri- ja liikuntaetu, kattavat työterveyspalvelut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Cramo Care -yritysvastuuohjelmamme mukaisesti tarjoamme kaikille työntekijöillemme kannustavan ja turvallisen työpaikan. Cramo Finland Oy on nikotiinivapaa yritys vuodesta 2020 alkaen. Olemme myös mukana Savuton Suomi 2030 -verkostossa. Lisäksi olemme saaneet Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen.

WE ARE SHAPERS

Me olemme suunnannäyttäjiä, tulevaisuuden muokkaajia–ihmisiä, joiden intohimona on pyrkiä tekemään asiat aina vähän paremmin kuin ennen. Me tiedämme, että tiedon jakaminen ja toistemme tukeminen ovat avain menestykseen. Sitoutuminen, luotettavuus ja luovuus ovat arvoja, joiden mukaan toimimme.

Nyt olemme jännittävällä matkalla, jonka määränpää on toimialamme korkein huippu. Saavuttaaksemme sen, tarvitsemme tiimiimme lisää motivoituneita, innostuneita ja muutosta pelkäämättömiä ammattilaisia, jotka haluavat kehittää ja kehittyä, ja joille asiakas on aina ykkönen. Emme ole vain töissä Cramolla, vaan olemme muokkaamassa toimialaa ja luomassa yrityksen tulevaisuutta. Siksi henkilöstölupauksemme on We Are Shapers.

HAE MUKAAN!

Rekrytointia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen rekrytointikonsultti Nina Sarkille otsikolla "Asennuspäällikkö". Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-15. Nina Sarkki, puh. 050 411 0390.