(Poistunut julkaisusta)

Asennuspäällikkö, Adapteo Finland Oy, Ylöjärvi / Järvenpää
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020
Adapteolla edistämme paremman ja joustavamman yhteiskunnan kehittymistä tarjoamalla muunneltavia rakennuksia tilapäisiin ja pysyviin tarpeisiin. Vuonna 2019 Adapteon liikevaihto oli 216 miljoonaa euroa ja olemme Pohjois-Euroopan johtava muuntojoustavien rakennusten toimittaja. Meillä on toimipisteet Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa. Meillä on tällä hetkellä noin 400 työntekijää, ja pääkonttorimme sijaitsevat Tukholmassa ja Vantaalla. Lisätietoja: adapteo.fi

Etsimme nyt kahta

ASENNUSPÄÄLLIKKÖÄ.

Asennuspäällikkönä vastaat työmaiden asennustoiminnoista yhteistyössä Adapteon ammattilaisten kanssa. Tehtävänkuvasi on monipuolinen sisältäen mm. asennus- ja purkutoimintojen koordinointia ja työmaavalvontaa, turvallisuudesta vastaamista, urakoitsijoiden toiminnan ohjeistamista, hankintojen toteuttamista sekä yhteistyöpalavereihin osallistumista eri tahojen kanssa.

Tehtävän operointialueena on koko Suomi, joihin matkustaminen kiinteiltä toimipaikoiltamme Ylöjärveltä tai Järvenpäästä. Tehtävä sisältää matkustamista keskimäärin 50-100 päivää vuodessa.

Tehtävissä on mahdollista aloittaa heti soveltuvien työntekijöiden löydyttyä.


Edellytämme sinulta

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa (rakennusinsinööri/rakennusmestari tai vastaava) sekä työkokemuksen kautta kertynyttä käytännön osaamista rakennusalalta.

Asennustoimintamme on nopeasyklistä, joten toivomme sinulta hyvää reagointikykyä, projektinhallintataitoja sekä paineensietokykyä. Olet aktiivinen ja vastuullinen tiimipelaaja ja sinulla on hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot. Myös hyvät IT-taidot ovat tehtävässä tärkeässä roolissa.


Tarjoamme sinulle

Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden itsenäiseen työhön, jossa pääset ottamaan vastuuta sekä käyttämään ja kehittämään omaa osaamistasi. Tässä työssä pääset kokemaan aitoa vaihtelua ja oppimaan uutta toimialan johtavan yrityksen palveluksessa. Adapteolla on houkutteleva ja kilpailukykyinen kokonaispalkitseminen.


Kiinnostuitko?

Tartu tilaisuuteen ja toivomme hakeutumistasi tehtävään mahdollisimman pikaisesti. Täytä hakemuksesi osoitteessa www.staffpoint.fi ja liitä mukaan kattava CV + palkkatoiveesi.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä StaffPointin kanssa ja työsuhde solmitaan valitun henkilön ja Adapteo Finland Oy:n välille.

Lisätietoja tehtävästä: Mikko Lepistö / 0405100433 tai mikko.lepisto@staffpoint.fi
Lisätietoja

Mikko Lepistö
StaffPoint Oy
040 5100433
mikko.lepisto@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi