(Poistunut julkaisusta)

Asennusjärjestelijä SKF:lle (Muurame)
Oy SKF Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2018
SKF on globaali markkinajohtaja keskusvoitelun rasva- ja öljyratkaisuissa teollisuuteen ja ajoneuvoihin. Voitelujärjestelmät -liiketoiminta-alue on tärkeä osa SKF-konsernia ja yksi SKF:n teknologia-osaamisalueista. Lubrication Systems -yksikkö keskittyy voitelujärjestelmien maailmanlaajuiseen tutkimus- ja kehitystyöhön, valmistukseen myyntiin ja jakeluun. Suomessa voiteluliiketoiminnan toiminnot on keskitetty Muuramen tehtaalle. SKF tarjoaa työntekijöilleen näköalapaikan teollisuuteen, erinomaiset tuotteet ja palvelut sekä kansainvälisen toimintaympäristön, joka takaa mahdollisuudet myös jatkuvalle työssä kehittymiselle. www.skf.fi

Haemme määräaikaiseen kesätyöhön oma-aloitteista ja järjestelmällistä ASENNUSJÄRJESTELIJÄÄ.

Keskeisin tehtäväsi on voitelujärjestelmien asennus- ja huoltotöiden organisointi. Työnkuvaan kuuluu töiden päivittäinen järjestely, asentajien työn kuormitus, aikatauluttaminen ja asennustöiden tilausten käsittely. Työ koostuu vaihtelevista palvelutilanteista toimistolla.

Odotamme valittavalta henkilöltä sopivaa teknistä koulutusta (esim. AMK-tasoisia opintoja/meneillään olevia AMK-tasoisia opintoja), hyvää organisointikykyä, systemaattisuutta, yhteistyökykyä, palveluhenkisyyttä ja englannin kielen taitoa.

Työsuhde alkaa toukokuussa ja päättyy elokuun lopussa. Tavoitteemme on, että voisimme työllistää valittua henkilöä myös tulevissa tarpeissa työtilanteen mukaan.

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta 16.3.2018 mennessä, niin olet mukana hakuprosessissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa klo 8-16 välisenä aikana asennuspäällikkö Otto Lamberg puh. 0408496502.