(Poistunut julkaisusta)

Asennusapumies
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Haemme asiakkaallemme kesäksi ASENNUSAPUMIESTÄ Jyväskylän alueelle.

Tehtäviisi kuuluu mm; asentajien apuna työskentely ja erilaiset kantotehtävät, joten työ on erittäin fyysistä.
Tärkeintä on rohkeus tehdä uusia asioita ja tehtäviä sekä reipas ja oma-aloitteinen asenne. Työturvallisuuskortti on välttämätön ja oman auton käyttö on eduksi, koska työkohteet sijaitsevat eri puolilla Jyväskylää noin 15 km säteellä.

Työpäiviä viikossa noin 2 jolloin työtunteja on kokopäiväisesti. Työtä on toukokuusta elokuuhun.

Arvostamme sinussa:
- positiivista ja motivoitunutta asennetta
- olet nopea oppimaan
- ammattiylpeyttä omasta osaamisesta
- halua kuulua porukkaan, jossa töitä tehdään hyvällä yhteistyöllä 

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi osoitteessa www.personalhuset.fi viimeistään 21.4.2019. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hyvatyopaikka.fi/.