(Poistunut julkaisusta)

Asennusapumies (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.12.2019

Asiakkaamme on pieni, ilma-vesilämpöpumppuja monipuolisiin kohteisiin asentava yritys Pirkanmaalta. Yritys asentaa ilma-vesilämpöpumppuja niin omakoti-, kerros- ja rivitaloihin kuin kesämökeillekin. Ilma-vesilämpöpumppu on moderni ja energiaa säästävä tapa kodin lämmitykseen. 

Etsimme asiakkaallemme nyt reipasta ja oma-aloitteista

ASENNUSAPUMIESTÄ

avustamaan ilma-vesilämpöpumppujen asennuksissa. 

Etsimämme henkilö on reipas ja toimeen tarttuva työntekijä, joka on tottunut tekemään töitä käsillään. Sähkö- tai putkialan tutkinto ja aikaisempi asennuskokemus on toivottavaa, mutta eniten arvostamme hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Työ on fyysisesti kuormittavaa, joten omaathan myös hyvän peruskunnon. Työturvallisuus-, tulityö- ja sähköturvallisuuskortit katsotaan eduksi. 

Työssä liikutaan eri asennuskohteiden välillä Pirkanmaan alueella, joten oma auto on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätön. Työt alkavat tammikuun puolivälissä ja jatkuvat alustavasti kevään yli. Tässä on hyvällä tekijällä mahdollisuus pitkäaikaiseenkin työsuhteeseen! Palkkaus neuvoteltavissa aikaisempi kokemuksesi huomioiden. 

Tartu tilaisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi ja osaamisesi! Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta pikimmiten, sillä täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. 

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=323 

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n HR-konsultti Nina Koskinen arkisin klo 8-16, p. 050 555 0392. 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi