(Poistunut julkaisusta)

Asennusapulainen kesätöihin teollisuuteen
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018

Haemme asiakasyrityksellemme kesätöihin asennusapulaisia kunnossapidon tehtäviin Vantaalle ja Helsinkiin.

Asennusapulaisena osallistut voimalaitosten työseisakkeihin pääkaupunkiseudun alueella. Työtehtäviisi kuuluu asennusmateriaalien ja työkalujen haalausta asentajjien apuna, erilaisia asennus- ja purkutöitä sekä muita työnantajan osoittamia tehtäviä. Saat vastuuta oman kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, reipas ja täsmällinen, joka omaa työtä pelkäämättömän asenteen. Pidät käsillä tekemisestä ja työskentely tiimissä sekä itsenäisesti sujuu mutkitta. Turvallinen työskentely ja työohjeiden noudattamin on sinulle ehdottoman tärkeää. Työ soveltuu erinomaisesti uransa alkupuolella olevalle henkilölle. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa sekä vähintään 18 vuoden ikää.

Eduksi katsomme:

  • Työturvallisuuskortti
  • Tulityökortti
  • Aikaisempi kokemus työmaaympäristöstä
  • Tekninen koulutus (metalli/rakennus/sähkö tai muu)
  • Ajokortti

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haasteellisia huoltotehtäviä. Pääset työskentelemään kunnossapitotiimissä, jossa saat vastuuta osaamisesi mukaan. Ensimmäiset paikat täytetään jo huhti-toukuun aikana. Töitä on 40 tuntia viikossa ja niitä tehdään päivävuoron lisäksi myös 2-vuorossa.

Lisätietoa tehtävästä antaa: Atte Murto-Koivisto puh. 050 501 2792.

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Eduksi luettavat asiat: Työturvallisuukortti, Tulityökortti, Yövuoro, Päivävuoro