Asennus- ja kokoonpanotyöntekijä varastolle
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Onnistuuko Ikean huonekalujen kasaaminen vaikka silmät kiinni? Koetko ymmärtäväsi tekniikasta enemmän kuin peruspena?

Potentiaaliset asennus- ja kokoonpanotyöntekijät hoi! Etsimme asiakkaallemme työntekijää Espooseen kevään ja kesän ajaksi. Jos kaikki sujuu kuitenkin sulavasti, niin pitkäaikainenkin työsuhde on hyvin mahdollinen. Töitä on tarjolla kevään ajan 2-5 työvuoroa viikossa ja kesäkuusta lähtien kokoaikaisesti viisi päivää viikossa.

Työtehtävät pitävät sisällään muun muassa erilaisten venttiilien sekä hydrauliikkakomponenttien asennus- ja kokoonpanotöitä ja varastotyötehtäviä, pääpainon ollessa asennuspuolella. Kyseessä on arkisin tapahtuva päivätyö kello 8:00-16:00, viikonloput ja illat ovat siis edelleen vapaita Netflixiä varten.

Aikaisempi osaaminen vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä. Kuitenkin toivomme, että yleiset työkalut eivät olisi täysin tuntemattomia ja peukalosi ei sijaitse aivan keskellä kämmentä. Yleinen tekniikan ymmärtäminen, aikaisempi koulutus tai kokemus erilaisista asennustöistä katsotaan isoksi plussaksi!

Älä aikaile! Työt on mahdollista aloittaa nopealla aikataululla ja valinta tehdään heti, kun löydämme sopivan tyypin! Joten hakemusta sisään vaan!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot