(Poistunut julkaisusta)

Asennus- ja huoltotyönjohtaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2018

Asiakkaamme Anjalankosken Terästyö kasvaa ja etsii joukkoonsa asennus- ja huoltotyönjohtajaa.

Vastaat työssäsi asiakkaamme huolto- ja asennustöiden sujuvuudesta sekä toimit esimiehenä huoltotiimillesi. Työtehtäviisi kuuluvat mm. työn suunnitteleminen sekä projektien johtaminen.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla aikaisempaa kokemusta projektinhallintatehtävistä. Aikaisempi kokemus ovi- ja kuormaustilojen asennuksesta ja huollosta katsotaan eduksesi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Toimit oman tiimisi esimiestehtävissä, joten odotamme sinulta hyvää yhteistyökykyä ja sosiaalista pelisilmää. Olet ennakkoluuloton tiimipelaaja, joka kantaa vastuun työstään ja sinulle on kunnia-asia tarjota yritysasiakkaille laadukasta palvelua. Työpisteesi sijaitsee Kouvolassa ja työhön kuuluu matkustamista.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi tiiviin työyhteisön tuen ja perusteellisen perehdytyksen tehtäviisi. Valittu henkilö tulee rekrytoitumaan suoraan asiakkaamme palvelukseen.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, niin täytäthän hakemuksen nettisivujemme kautta www.amiko.fi. Haastattelemme jo hakuajan sisällä.