(Poistunut julkaisusta)

Asennus- ja huoltotyönjohtaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Asiakkaamme Anjalankosken Terästyö kasvaa ja etsii joukkoonsa ovi- ja kuormaustilaratkaisujen ammattilaista asennus- ja huoltotyönjohtoon.

Vastaat työssäsi asiakkaamme huolto- ja asennustöiden sujuvuudesta sekä toimit esimiehenä huoltotiimillesi. Työtehtäviisi kuuluvat mm. projektien aikatauluttaminen, laskutus, raportoiminen ja budjetissa pysyminen. Toimit tiiviisti asiakkaiden kanssa, joten tarjousten tekeminen ja myyntitiimin tukeminen kuuluu myös tehtäviisi.

Menestyäksesi tehtävissä sinulla tulisi olla aikaisempaa kokemusta vastuullisista teollisuuden asennus- ja huoltotehtävistä sekä mielellään kokemusta esimiestehtävistä. Aikaisempi kokemus ovi- ja kuormaustilojen asennuksesta ja huollosta katsotaan eduksesi.

Toimit oman tiimisi esimiestehtävissä, joten odotamme sinulta hyvää yhteistyökykyä ja sosiaalista pelisilmää. Olet ennakkoluuloton tiimipelaaja, joka kantaa vastuun työstään ja sinulle on kunnia-asia tarjota yritysasiakkaille laadukasta palvelua. Työpisteesi sijaitsee Kouvolassa ja työhön kuuluu jonkin verran matkustamista.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi tiiviin työyhteisön tuen ja perusteellisen perehdytyksen tehtäviisi. Valittu henkilö tulee rekrytoitumaan suoraan asiakkaamme palvelukseen.

Mikäli olet etsimämme päällikkö, niin hae tehtävää nettisivujemme kautta www.amiko.fi. Haastattelemme jo hakuajan sisällä.