(Poistunut julkaisusta)

Asemanhoitajia
Helsingin seudun ympäristöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2019

Haemme jätehuollon toimialalle eri Sortti-asemille pääkaupunkiseudulle

Asemanhoitajia

Me jätehuollon aluepalveluissa vastaamme Sortti-asemien toiminnasta ja asukkaiden vaarallisen jätteen vastaanoton järjestämisestä. Viisi Sortti-asemaamme vastaanottavat pienjätekuormia, kuten puutarha- ja remonttijätteitä. Toimitamme jätteet eteenpäin kierrätys- ja hyödynnyslaitoksiin.

Asemanhoitajana osallistut Sortti-aseman asiakaspalveluun ja neuvontaan sekä asiakkaiden jätteiden tunnistukseen, laadun ja määrän arviointiin sekä tarkastukseen. Teet jätekuormien laskutuksia ja aseman puhtaanapitoon liittyviä tehtäviä. Käytät työssäsi myös erilaisia jätteenpuristuslaitteita.

Tehtävät ovat määräaikaisia ja jatkuvat pääsääntöisesti vuoden 2019 loppuun. Yksi sijaisuuksista kestää maaliskuun 2020 loppuun. Tällä hetkellä paikkoja on tarjolla ainakin Helsingin Kivikon, Espoon Ämmässuon ja Vantaan Ruskeasannan Sortti-asemilla. Työ on pääsääntöisesti viikoittain vaihtuvaa kaksivuorotyötä. Työvuorot voivat ajoittua myös viikonlopulle, jolloin teet päivävuoroa.

Sinulla on tehtävään soveltuva toisen asteen tutkinto ja B-ajokortti. Olet oma-aloitteinen, yhteistyötaitoinen, toimeen tarttuva ja sinulla on loistava asiakaspalveluasenne. Katsomme eduksi kiinnostuksen ympäristöalaa kohtaan ja aikaisemman kokemuksen asiakaspalvelutehtävistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä, hyvän perehdytyksen sekä mahdollisuuden työskennellä yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimintovastaava Eetu Keinänen (puh. 050 383 2646 klo 10.00–12.00 tai eetu.keinanen@hsy.fi).

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 14.8.2019. Mainitse hakemuksessasi millä Sortti-asemalla olet ensisijaisesti kiinnostunut työskentelemään.