(Poistunut julkaisusta)

Asemanhoitajia
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

Haemme jätehuollon toimialalle

asemanhoitajia

kausityöntekijäksi määräaikaiseen tehtävään 14.10.2019 asti Jorvaksen, Kivikon, Konalan, Ruskeasannan ja Ämmässuon Sortti-asemille sekä yhteen määräaikaiseen tehtävään 31.12.2019 asti Kivikon tai Ruskeasannan Sortti-asemalle.

Osallistut Sortti-aseman asiakaspalveluun, neuvontaan, asiakkaiden jätteiden tunnistukseen, laadun ja määrän arviointiin sekä tarkastukseen, jätekuormien laskutuksen tekemiseen ja aseman puhtaanapitoon liittyviin tehtäviin. Käytät työssäsi erilaisia jätteenpuristuslaitteita. Tehtävä on kaksivuorotyötä.

Kiinnostuksen ympäristöalaa kohtaan ja kokemuksen asiakaspalvelutehtävistä katsomme eduksi.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja B-ajokortti. Osalla valituiksi tulleista asemanhoitajista työpiste vaihtelee tarpeen mukaan toiminta-alueellamme, joten liikkuminen edellyttää omaa autoa.

Olet oma-aloitteinen, yhteistyötaitoinen, toimeen tarttuva ja sinulla on loistava asiakaspalveluasenne.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti. 

Lisätietoja tehtävästä antavat toimintovastaava Eetu Keinänen, puh. 050 383 2646 (klo 10.00–12.00) tai eetu.keinanen@hsy.fi ja operatiivinen asiantuntija Henry Miettinen, puh 0400 405 572 (klo 12.00–14.00) tai henry.miettinen@hsy.fi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 18.4.2019 mennessä.