(Poistunut julkaisusta)

Asemanhoitajia
Helsingin seudun ympäristöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2017

Haemme jätehuollon toimialalle

asemanhoitajia

Ruskeasannan ja Jorvaksen Sortti-asemille.

Osallistut Sortti-aseman asiakaspalveluun, neuvontaan, asiakkaiden jätteiden tunnistukseen, laadun ja määrän arviointiin sekä tarkastukseen, jätekuormien laskutuksen tekemiseen ja aseman puhtaanapitoon liittyviin tehtäviin. Käytät työssäsi erilaisia työkoneita, kuten trukkia ja jätteenpuristuslaitteita. Tehtävä on kaksivuorotyötä.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja B-ajokortti.  Arvostamme oma-aloitteisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja yhteistyötaitoja. Kiinnostuksen ympäristöalaa kohtaan ja kokemuksen asiakaspalvelutehtävistä katsomme eduksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan, mielenkiintoisia työtehtäviä, hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden työskennellä yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Tehtävän palkkaus määräytyy HSY:ssä käytössä olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antavat toimintovastaava Eetu Keinänen, puh. 050 383 2646, eetu.keinanen(at)hsy.fi ja operatiivinen asiantuntija Henry Miettinen, puh 0400 405 572, henry.miettinen(at)hsy.fi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 21.12.2017 klo 15.00 mennessä: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?8aa6b27