(Poistunut julkaisusta)

ASEMANHOITAJA
Helsingin seudun ympäristöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Haemme Helsinkiin Kivikon Sortti-asemalle jätehuollon toimialalle määräaikaista
ASEMANHOITAJAA

Me jätehuollon aluepalveluissa vastaamme Sortti-asemien toiminnasta ja asukkaiden vaarallisen jätteen vastaanoton järjestämisestä. Viisi Sortti-asemaamme vastaanottavat pienjätekuormia, kuten puutarha- ja remonttijätteitä. Toimitamme jätteet eteenpäin kierrätys- ja hyödynnyslaitoksiin.

Asemanhoitajana osallistut Sortti-aseman asiakaspalveluun ja neuvontaan sekä asiakkaiden jätteiden tunnistukseen, laadun ja määrän arviointiin sekä tarkastukseen. Teet jätekuormien laskutuksia ja aseman puhtaanapitoon liittyviä tehtäviä. Käytät työssäsi myös erilaisia jätteenpuristuslaitteita. 

Tehtävä on määräaikainen 3.2.-31.10.2020. Työ on pääsääntöisesti viikoittain vaihtuvaa kaksivuorotyötä. Työvuorot voivat ajoittua myös viikonlopulle, jolloin teet päivävuoroa.

Sinulla on tehtävään soveltuva toisen asteen koulutus ja B-ajokortti. Olet oma-aloitteinen, yhteistyötaitoinen, toimeen tarttuva ja sinulla on loistava asiakaspalveluasenne. Katsomme eduksi kiinnostuksen ympäristöalaa kohtaan ja aikaisemman kokemuksen asiakaspalvelutehtävistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä, trukki -ja työturvallisuuskorttikoulutuksen, hyvän perehdytyksen sekä mahdollisuuden työskennellä yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimintovastaava Eetu Keinänen puh. 050 383 2646 klo 10.00–12.00 tai eetu.keinanen@hsy.fi. 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 28.1.2020.