(Poistunut julkaisusta)

Asemanhoitaja
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019

Toimintamme kasvaessa haemme jätehuollon toimialalle Jorvaksen, Kivikon, Konalan ja Ruskeasannan Sortti-asemille

ASEMANHOITAJAA

Me jätehuollon aluepalveluissa vastaamme Sortti-asemien toiminnasta ja asukkaiden vaarallisen jätteen vastaanoton järjestämisestä. Viisi Sortti-asemaamme vastaanottavat pienjätekuormia, kuten puutarha- ja remonttijätteitä. Toimitamme jätteet eteenpäin kierrätys- ja hyödynnyslaitoksiin.

Asemanhoitajana osallistut Sortti-aseman asiakaspalveluun ja neuvontaan sekä asiakkaiden jätteiden tunnistukseen, laadun ja määrän arviointiin sekä tarkastukseen. Teet jätekuormien laskutuksia ja aseman puhtaanapitoon liittyviä tehtäviä. Käytät työssäsi myös erilaisia jätteenpuristuslaitteita.

Tehtävä on pääsääntöisesti viikoittain vaihtuvaa kaksivuorotyötä. Työvuorot voivat ajoittua myös viikonlopulle, jolloin teet päivävuoroa.

Sinulla on tehtävään soveltuva toisen asteen koulutus ja B-ajokortti. Olet oma-aloitteinen, yhteistyötaitoinen, toimeen tarttuva ja sinulla on loistava asiakaspalveluasenne. Katsomme eduksi kiinnostuksen ympäristöalaa kohtaan ja aikaisemman kokemuksen asiakaspalvelutehtävistä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, mielenkiintoisia työtehtäviä, trukki- ja työturvallisuuskorttikoulutuksen, hyvän perehdytyksen sekä mahdollisuuden työskennellä yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimintovastaava Eetu Keinänen, puh 050 383 2646, klo 10.00–12.00 tai eetu.keinanen@hsy.fi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi HSY:n verkkosivujen kautta viimeistään 27.11.2019.