(Poistunut julkaisusta)

Asemakaavainsinööri
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Asemakaavainsinööri

Työavain 4-128-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 23.09.2019 kello 15:45
Kaupunkisuunnittelukeskus , Tekniikantie 15 02150 Espoo
Tekninen ja ympäristötoimi, Kaupunkisuunnittelukeskus
Tekninen ala

Tehtävän kuvaus: Asemakaavanmuutosten laatiminen, maankäytön ja rakentamisen lupiin liittyvien lausuntojen valmistelu, suuralueen kaavoitusta koskeva yleinen asiakaspalvelu, alue- ja korttelinumerorekisterien, paikkatietojen sekä käsiarkiston ylläpito. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulututkinto (esim. maanmittausalan AMK-insinöörin tutkinto).

Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Arvostamme kiinteistötekniikan ja maankäytön suunnittelun sekä niihin liittyvän lainsäädännön hallintaa sekä käytössämme olevien MicroStation- ja siihen pohjautuvan Stella kaavanpiirto-ohjelmistojen ja Tekla GIS-kuntatietojärjestelmän hallintaa sekä tyydyttävää englannin ja ruotsin kielen suullista taitoa. Luemme eduksi maanmittausalan AMK-insinöörin tutkinnon.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3187,38 €/kk + työvuosilisät
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min viikossa


Tekninen ja ympäristötoimi luo päivittäisellä työllään asumiselle ja yrittämiselle toimivat ja viihtyisät edellytykset. Kaupunkisuunnittelukeskuksen tehtävänä on suunnitella maankäyttöä Espoossa. Keskus laatii yleis- ja asemakaavat, joilla ohjataan kaupungin kehitystä. Lisäksi keskuksessa laaditaan kaavoitusta tukevat liikennesuunnitelmat. Kaupunkisuunnittelukeskuksessa on tällä hetkellä 135 työntekijää. Espoo on yli 270 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Suunnittelupäällikkö Liisa Ikonen
043 825 1183