(Poistunut julkaisusta)

Asemakaava-arkkitehti, Kivistön asemakaavatiimi
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Vantaan kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kaupunkirakenne ja ympäristö
Asemakaavoitus

Kielotie 28, 2.krs, h.239, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 
alkaen 04.05.2020 tai sopimuksen mukaan - 

Asemakaava-arkkitehti, tilaisuutesi on koittanut!

Tule jättämään jälkesi vantaalaiseen kaupunkisilhuettiin.  Meillä on juuri nyt sinulle tarjolla tehtävä, jossa pääset näkemään oman työsi tulokset vielä kaukana tulevaisuudessakin.

Haemme tiimiimme asemakaava-arkkitehtia, jonka monipuolisiin työtehtäviin kuuluvat asemakaavojen sekä kaupunkikuvallisten selvitysten laadinta ja ohjaaminen, viranomaisyhteistyö ja asiakaspalvelutehtävät.

Kivistön asemakaavatiimi vastaa Kivistön suuralueen asemakaavoituksesta. Kaupunkisuunnittelun painopiste Kivistön suuralueella keskittyy Kehäradan välittömälle vaikutusalueelle: Kivistön urbaaniin keskustaan ja Vehkalan työpaikka-alueelle. Alueellamme sijaitsee Vantaanjokilaakson valtakunnallisesti arvokas maisema-alue ja sen lähialueet, Seutula kartanoineen sekä laajat ja yhtenäiset metsäalueet, jotka jatkuvat kaupungin rajojen yli.

Tiimissämme on asemakaavainsinööri, viisi asemakaava-arkkitehtia ja kaavatekninen koordinaattori. Tiimiämme vetää aluearkkitehti. Lisäksi tiimissämme on vaihtelevasti harjoittelijoita ja diplomityöntekijöitä. Työskentelemme hyvin tiiviisti yhdessä, mitä edistää yhteinen tiimihuone.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, rautaisista ammattilaisista koostuvan työyhteisön tuen sekä mielenkiintoisen näköalapaikan kehittyvän kaupungin ytimeen. Työyhteisössämme on mahdollisuus hyödyntää ja kehittää monipuolisesti kaupunkisuunnittelun ammattitaitoa mentoroinnin, vertaisoppimisen, kehittämispäivien, työnohjauksen, valmennusten ja koulutusten avulla. Kaupunki tarjoaa myös koulutusta uuden tietojärjestelmän haltuun ottamiseksi.

Rekrytointiprosessin ensimmäinen vaihe toteutetaan videohaastatteluna, viikolla 15 (pääsiäisviikko)

Olemme varanneet aikaa henkilökohtaisille työhaastatteluille seuraavasti:

- to 16.4 klo 12 – 15

 - ti 21.4 klo 9 - 11 

 - to 23.4 klo 12 - 15

Vantaa on uudistuva kaupunki, jonka valtteja ovat pitkä historia, erinomainen sijainti sekä asukkaiden ja ympäristön monimuotoisuus. Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. 

Vantaan kaupunkirakenteen ja ympäristön palvelualueella osallistumme maankäytön strategian kehittämiseen ja toteuttamiseen laatimalla yleiskaavoja, asemakaavoja ja muita maankäytön suunnitelmia, vastaamme kaavojen hallinnollisesta käsittelystä ja seurannasta sekä resurssiviisauden tavoitteiden saavuttamisesta. 

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Arkkitehdin / maisema-arkkitehdin tutkinto (ylempi korkeakoulututkinto)
Tehtävän edellyttämä riittävä käytännön työkokemus. Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Luemme eduksi: 

- Opintojen aikana saavutetut näytöt kaupunkisuunnittelusta tai uran myötä kertyneen alan kokemuksen sekä maankäyttö- ja rakennuslain tuntemuksen

- Arvostamme näkemyksellisyyttä, vuorovaikutus - ja neuvottelutaitoja, erinomaista suomen kielen kirjallista taitoa, graafista ilmaisukykyä sekä halua kehittyä kaupunkisuunnittelijana

- Arvostamme joustavuutta, ryhmätyöskentelytaitoa ja itsenäisyyttä omien työtehtävien suunnittelussa ja hoitamisessa. Avoimuus uusille toimintamalleille ja kyky käyttää digitaalisia suunnitteluvälineitä ovat edellytyksenä työlle

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS) mukaisesti. 

Palkkaus: 3.838,00 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Anna-Riitta Kujala, aluearkkitehti
p. 0503028799
anna-riitta.kujala@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa käytetään videohaastattelua.