(Poistunut julkaisusta)

Asbestipurkutyöntekijä
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia sekä yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Etsimme nyt asbestipurkutyöntekijää Helsingissä sijaitsevaan työkohteeseen. Työssä vaaditaan voimassaolevat asbestiluvat sekä terveystarkastus. Pitkää työkokemusta juuri tämän tyyppisistä työtehtävistä sinulla ei vielä tarvitse vaadittavien lupien lisäksi olla, mutta toivomme motivoitunutta ja rakentavaa asennetta työhön. Työt alkavat heti, kun sopiva tekijä ilmoittelee kiinnostuksestaan, joten toimithan hakemuksen kanssa nopeasti.

Tarjoamme sinulle kilpailykykyisen palkkauksen lisäksi loistavan työympäristön ja mahdollisuuden vaikuttaa oman työn sisältöön.

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakulomakkeemme tai soittele suoraan rekrytoinnista vastaavalle Hennalle, sillä haastattelut aloitetaan heti.

Lisätietoja työstä antaa,

Henna Kauppila
Henkilöstökonsultti / HR Consultant

Aalto Henkilöstöpalvelut

+358 50 348 1322
henna.kauppila@aaltovoima.fi

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipakkio ja suositteluvideoihin:

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY

Löydät meidät myös Facebookista:
www.facebook.com/aaltovoima

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.

asbestipurkutyöntekijä asbesti