(Poistunut julkaisusta)

Asbestipurkutyöntekijä
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.3.2019
Go On Oulu hakee asiakasyritykselleen Kajaaniin

ASBESTIPURKUTYÖNTEKIJÄÄ.

Asiakasyrityksellämme on asbestipuruista ja muista asbestitöistä jo 20 vuoden kokemus. Asiakkaallamme on asbestipurkuvaltuutus ja heille on erittäin tärkeää, että työt suoritetaan vallitsevien lakien ja määräysten mukaan. Asiakkaallemme on tärkeää, että jokaisessa kohteessa asbestityöt tehdään huolellisesti ja sääntöjä noudattaen.

Etsimme asiakkaallemme asbestipurkutyöntekijöitä, joilla on tarvittava lupa asbestityön suorittamiseen. Kyseessä parin päivän mittainen keikkatyö Kajaanissa. Sinulta löytyy itseltä puolinaamarihengityssuojain, loput työhön tarvittavat tarvikkeet saat suoraan asiakasyritykseltämme.

Mitä odotamme hakijalta:
- Asbestipurkulupaa
- Aikaisempaa kokemusta asbestipurkutyöstä
- Työturvallisuuskorttia
- Ahkeraa työotetta

Tarjoamme:
- Hyvän palkkauksen

Työ alkaa: maalis-huhtikuun vaihteessa
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työn kesto: noin 2 päivää

Mikäli koet olevasi hakemamme tekijä, jätä hakemuksesi heti osoitteessa: www.go-on.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Go On Oulun HR-päällikkö Marja Parkkari puh. 044 330 8824.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.