(Poistunut julkaisusta)

Asbestipurkaja
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2020


Haemme asiakkaallemme

Ammattitaitoista asbestipurkajaa

Etsimme Pirkanmaan alueelle purkutaitoista asbestityöntekijää. Voit olla jo alan kokenut konkari tai vasta aloitteleva tekijä, kunhan olet reipas ja sinulla on halu oppia. Toivomme että sinulla olisi jo asbestipurkajan luvat kunnossa. Työ edellyttää lisäksi työturvallisuuskorttia sekä 18 vuoden ikää.

Työt sijoittuvat pääosin pirkanmaan alueelle, mutta mahdollisesti myös muualle Suomeen.

Ajokortti ja oma auto katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle reilun palkkauksen, tarvittavat työvarusteet sekä jatkuvan taustatuen.

Soita Markulle numeroon 0504683803 ja kysy lisää, tai laita hakemus sähköpostiin tai suoraan oheisen linkin kautta. http://lisapalvelu.likeit.fi/apply/37059024

Töitä on tarjolla heti!

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.