(Poistunut julkaisusta)

Asbestipurkaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista asbestipurkajaa Poriin/Satakunnan alueelle.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta asbestipurkajan tehtävistä. Sinulla tulisi olla voimassa oleva asbestipurkulupa sekä työturvallisuuskortti. Myös muu purkualan työkokemus, kuten timanttityöt, ovat eduksesi. Toivomme, että olet ripeä ja oma-aloitteinen työntekijä, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn.

Työkohteet sijaitsevat Satakunnan alueella. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä olisi arviolta vuoden loppuun asti.

Mikäli olet hakemamme tekijä, jätäthän hakemuksen verkkolomakkeemme kautta osoitteessa www.amiko.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Kati Laine, p. 050 511 0479 ja Lilja Tikka, p. 050 470 4781.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!