(Poistunut julkaisusta)

Asbestipurkaja
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Ammattitaitoinen Asbestipurkaja, töihin nopealla aikataululla!

Haemme Seinäjoelle sekä lähiympäristöön asiakkaallemme asbestipurkajaa, jota ei pelota raskaan ja fyysisesti vaativan työn suorittaminen. Odotamme, että sinulta löytyy voimassa oleva asbestipurkutyölupa sekä työturvallisuuskortti.

Palkkaus on vähintään rakennusalan TES:n mukainen, mutta olemme myös valmiita neuvottelemaan asiasta, mikäli ammattitaitoa kyseisestä työstä löytyy enemmän. Haethan työtä heti, sillä täytämme paikan tehtävään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 08:00-16:00 Topias Kallio numerosta 050 3241165.

"Barona Rakennus on rakennusalan valtakunnallisesti suurin henkilöstöpalvelualan yritys. Toimimme vastuullisesti ja isona yrityksenä olemme luotettava työnantaja. Noudatamme rakennusalan töissä rakennusalan työehtosopimusta sekä työntekijämme saavat meiltä käyttöönsä asiaankuuluvat työvaatteet ja käsityökalut. Maksamme palkat ajallaan ja huolehdimme työterveydestäsi. Hyvät työntekijämme ovat toimintamme perusta ja kivijalka; Meille on tärkeää pitää heistä hyvää huolta. Työllistämme tälläkin hetkellä noin 800 rakennusalan työntekijää, joista suuri osa on työskennellyt meillä säännöllisesti yli viiden vuoden ajan. Tarjoamme jatkuvasti uusia työmahdollisuuksia niin nuorille reippaille apumiehille kuin kokeneemmillekin ammattilaisille, kuten kirvesmiehille, muurareille, maalareille, telineasentajille ja raudoittajille. Tule meille töihin!"

Edellytykset työnsaannille: Työturvallisuuskortti, Asbestipurkajan kortti