(Poistunut julkaisusta)

Asbestipurkaja
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Etsimme pirkanmaalle vesi,- ja palovahinkoihin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme asbestipurkumiestä. Työ pitää sisällään purkuja Tampereella, sekä lähikunnissa. Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä sekä on vakituinen. Työtä tehdään pääsääntöisesti ma - pe klo 7 - 15:30. Myös päivystykset ovat todennäköisiä. Hakijalta toivotaan kokemusta myös muista purkutöistä, sekä omia varusteita.

Hakijoita edellytetään:

- aikaisempaa kokemusta asbestipuruista

- asbestipurkuluvat

- reipasta asennetta

Eduksi katsomme myös kokemuksen kuivauksien asentamisesta ja rakennekosteusmittauksista.

Työmaille liikutaan työnantajan autolla. Osaavalle tekijälle on luvassa vakituinen työpaikka kilpailukykyisellä palkalla.

Täytä hakemus sivuillamme http://smilepalvelut.fi

Lisätiedot Teemu Aalto p. 050 406 4127

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi