(Poistunut julkaisusta)

Asbestinpurkajia Kuopioon
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.9.2020

Haemme Kuopioon ammattitaitoisia asbestinpurkajia. Tehtävät sisältävät asbestinpurun lisäksi muuta rakennusten saneeraustyötä eri työkohteissa.

Hakijoilta odotamme kokemusta vastaavista töistä sekä kykyä työskennellä itsenäisesti että ryhmässä. Voimassa olevat luvat ja turvakortit on isoa plussaa. Edellytyksenä on myös hyvä Suomen kielen taito.

Hae jo tänään soittamalla meille tai lähettämällä sähköpostia ja kerro omat vahvuutesi, niin voit päästä työskentelemään hyvään ja osaavaan porukkaan, jossa työtä tehdä tunteella ja taidolla.

Aleksi Arjakka 0400 278937 aleksi.arjakka@adecco.fi

Meitä Sihtiläisiä löytyy Kuopiosta jo melekonen määrä. Toivotamme sinut tervetulleeksi porukkaamme, jossa työskentelee tällä hetkellä rakennusmiehiä, sähköasentajia, LVI-asentajia ja suuri määrä muita ammattilaisia. Laita meidät töihin, niin me etsimme sinulle toiveidesi mukaisia urapolkuja.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja. Tähtäämme todellisiin täysosumiin!