(Poistunut julkaisusta)

Asbestinpurkaja
SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018
Etsimme asiakkaallemme Helsinkiin

ASBESTINPURKAJIA

eri pituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin.

Olethan luonteeltasi oma-aloitteinen ja ahkera työntekijä, joka omaa hyvät tiimityöskentelytaidot. Kokemus rakennus- ja purkutöistä on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Edellytämme voimassa olevaa asbestipurkulupaa. Tarvittaessa koulutamme puuttuvan työturvallisuuskortin.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian sähköisellä hakemuksella. Täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä. Haastattelemme jo hakuaikana. Työt alkavat loka-marraskuun aikana sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella sähköpostitse anniina.kinnunen@sol.fi

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.