(Poistunut julkaisusta)

Asbestinpurkaja, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä  niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesti tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Haemme asiakkaallemme asbestipurkajaa Tampereella ja lähikunnissa sijaitseville purkutyömaille.

Etsimme nyt työntekijää, jolta löytyy asbestipurkuluvat, jo hankittua työkokemusta rakennus- ja/tai purkutöistä sekä työtä pelkäämätön ja ahkera asenne. Työssä edellytetään voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja hyvää fyysistä peruskuntoa. Oman auton käyttömahdollisuudesta on etua, sillä purkutyömaat voivat sijaita eri puolilla Pirkanmaata.

Osaavalle tekijälle tiedossa paljon töitä sekä ammattitaidon mukaista palkkaa.  Aloitus sopimuksen mukaan.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, soita ja sovi haastattelu: Sofia Rosvall, p. 050 381 1000. Voit myös jättää vapaamuotoisen työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.