(Poistunut julkaisusta)

Arvopaperitoimihenkilö
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Haemme nyt Pääomamarkkinoiden palvelut -yksikköön Osakeselvitys -työryhmään määräaikaiseen työsuhteeseen

Arvopaperitoimihenkilöä

Tehtävässä hoidat arvopaperiasiakkaidemme osakekauppoja ja niiden ongelmatilanteiden selvittelyjä. Huolehdit osakevälityskaupan prosessin sujuvuudesta alusta loppuun ja varmistat, että asiakkaiden ja vastapuolien osakkeet ja rahat liikkuvat oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. Toimit tiiviissä yhteistyössä osakekaupankäynnin ja muiden sidosryhmiemme kanssa. Valvot myös järjestelmien toiminnallisuutta yhdessä alueen asiantuntijoiden kanssa sekä osallistut oman tuotealueesi kehityshankkeisiin.

Mitä odotamme sinulta?

Olet jo kenties hankkinut kokemusta Back Office –työstä, pääomamarkkinoista ja arvopaperituotteista tai olet vasta alaan tutustuva motivoitunut aloittelija. Tehtävässä menestymiseksi sinulla on kaupallisen alan koulutus ja arvopaperimarkkinoihin liittyvien markkinakäytäntöjen ja –sääntöjen tuntemus. Sijoituspalvelututkinnon (APV1/2) katsomme eduksi. Työ edellyttää sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Tehtävän vaativuusluokka tullaan määrittelemään valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Meillä menestyt, kun työskentelet tarkasti, pitkäjänteisesti ja systemaattisesti, ja osaat organisoida ja priorisoida tehtäväsi. Tehtäväkenttäsi sisältää paljon itsenäistä työskentelyä, mutta vaatii myös asiakaspalveluhenkisyyttä ja kykyä työskennellä tiiviissä yhteistyössä muiden asiantuntijoiden ja sidosryhmien kanssa.

Mitä saat meiltä? 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän kotimaisten ja kansainvälisten osakkeiden selvitykseen ja osaavan tiimin tuen. OP Ryhmässä saat suuren finanssitalon kattavat henkilöstöedut, ja Vallilan modernit työtilat lisäävät työviihtyvyyttä entisestään.  

Miten tästä eteenpäin?

Kiinnostuitko? Kerro meille osaamisestasi ja motivaatiostasi hakemalla tehtävää 14.7.2019 mennessä oheisen hakupainikkeen kautta. Lisätietoja tehtävästä ja meillä työskentelystä antaa päällikkö Olli Ojala, olli.ojala@op.fi. tai puhelimitse 11.7.2019 klo 13.00-15.00 numerosta 050 539 9172.

Määräaikaisuuden kesto 31.8.2020 asti.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään terveyskysely ja huumausainetesti.