(Poistunut julkaisusta)

Arvopaperitoimihenkilö Helsinkiin
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Haemme OP Pääomamarkkinoiden palveluille määräaikaiseen kokoaikaiseen vuokratyösuhteeseen

arvopaperitoimihenkilöä Helsinkiin

Tehtävät

Tehtäviisi kuuluvat OP Ryhmän Tilinhoitajan tehtävät, kuten arvo-osuustilikirjausten tekeminen, saantoselvitysten tutkiminen, täsmäytys ja raportointi, asiakaspalvelu osuuspankeille

Odotamme


  • Tarkkuutta
  • Pitkäjänteisyyttä
  • Oma-aloitteisuutta
  • Erinomaisia Microsoft Officen käyttötaitoja
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa


Aiempi kokemus perhe- ja perintöoikeuden tuntemuksesta katsotaan eduksi. Back Officesta ja pankkikokemuksesta on etua, mutta edellytämme hakijalta vähintään asiakaspalvelukokemusta.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen


Tarjoamme

Tarjoamme kokoaikaisen, määräaikaisen työsuhteen, jossa aloitus on 1.12.2018 ja työsuhde kestää 31.5.2019 asti. Työaika sijoittuu ajalle ma-pe klo 8 – 18 ja työpiste tulee sijaitsemaan Vallilassa.

Kiinnostuitko? Hae alla olevan linkin kautta heti, kuitenkin viimeistään 19.11.2018 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme jo hakuajalla.

Tiedot

Haku päättyy: 19.11.2018
Työ alkaa: 1.12.2018
Työsuhteen kesto: 31.5.2018 asti
Työaika: Kokoaikainen
Työpaikan sijainti: Helsinki, Vallila
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=29173&jc=1
Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi


Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, täysin kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa.

Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.

Toimimme Suomessa 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla. Varsinaiset toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.

Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja