(Poistunut julkaisusta)

Arvopaperitoimihenkilö / -asiantuntija
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista ja tuotamme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

Haussa Helsinkiin OP Yrityspankin Markets Back Officeen Johdannais- ja valuuttaselvitykseen määräaikaiseen työsuhteeseen 30.09.2020 asti.

Arvopaperitoimihenkilö/-asiantuntija

Vastuullasi on hoitaa kokonaisvaltaisesti johdannais- ja valuuttakauppojen selvitysketjua ja ohjata sen toimintaa poikkeustilanteissa. Hoidat kauppoihin liittyviä vahvistuksia, maksuliikennettä ja monipuolisia selvitystehtäviä sekä hallinnoit tuotealueesi asiakassopimusten ja -raporttien prosessointia. Vakuushallinta ja -raportointi kuuluvat päivittäisiin työtehtäviisi. Selvität asiakkaiden palvelutarpeita ja varmistat omalta osaltasi erinomaisen asiakaskokemuksen toteutumisen niin puhelimitse kuin sähköpostilla kommunikoidessasi. Toimintamallien ja järjestelmien jatkuva tavoitteellinen ja tuloksellinen kehittäminen sekä prosessien toiminnan varmistaminen yhdessä sidosryhmien kanssa on tärkeässä roolissa tehtävässämme.  

Mitä odotamme sinulta

Uteliaisuus ja analyyttisyys kuvaavat tapaasi työskennellä uusien tehtävien ja sovellusten parissa. Työskentelet tarkasti, pitkäjänteisesti ja ratkaisuhakuisesti myös aikataulupaineessa, ja osaat organisoida ja priorisoida tehtäväsi tiimin kokonaistilanteen huomioiden. Tehtävässä onnistuminen edellyttää kykyä ja halua opetella haastavia uusia tuoteprosesseja jatkuvasti kehittyvässä työyhteisössämme, soveltaa osaamista monipuolisesti ja hyvää prosessien hahmottamiskykyä. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Viestintä- ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät ja hallitset suomen ja englannin kielen hyvin sekä suullisesti että kirjallisesti. Ennen kaikkea ratkaisevaa on oikea asenne ja halu oppia uutta muutoksen mukana!

Sinulla on kaupallisen alan koulutus (Tradenomi tai KTM) tai olet opintojen loppuvaiheessa. Suuntautuminen rahoitukseen ja työkokemus back office -työstä tai asiakaspalvelusta sekä pääomamarkkinoiden tuotteiden ja arvopaperi- ja valuuttamarkkinoihin liittyvien markkinakäytäntöjen ja sääntöjen tuntemus auttaa tehtävässä menestymistä. Sijoituspalvelututkinnon (APV1/2) katsomme eduksi.

Mitä saat meiltä

Pääset jäseneksi asiantuntevaan tiimiimme ja saat ainutlaatuista kokemusta valuutta- ja johdannaismarkkinoiden tuotealueesta. OP Ryhmässä on myös hyvät uramahdollisuudet ja hyvät henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Tiina Kuusisto, tiina.kuusisto@op.fi (lomalla 22.7.-16.8.).

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä cv:si ja hakemuskirjeesi palkkatoiveineen 9.8.2019 mennessä oheisen hakupainikkeen kautta. Kuulemme mielellämme lisää osaamisestasi ja motivaatiostasi. Ethän kuitenkaan jätä hakemista viime metreille, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.