(Poistunut julkaisusta)

Arvopaperimarkkinajuristi
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2019

Haemme Varman sijoituslakiasioihin arvopaperimarkkinajuristia

Haemme nyt lakimiestä avainrooliin työskentelemään Varman sijoitusten juridiikan parissa. Tehtäväsi liittyvät sijoitusmarkkinoiden juridiikkaan ja sijoitusten compliance-kokonaisuuteen. Työskentelet Varman lakiasiat ja compliance -toiminnossa ja teet tiivistä yhteistyötä sijoitustoiminnon kanssa. Työsi kattaa laaja-alaisesti sijoittamiseen, eri sijoitusinstrumentteihin, arvopaperimarkkinoihin, sopimusoikeuteen ja kotimaisen ja kansainvälisen sijoittamisen compliance-työhön liittyvää juridiikkaa. Hoidat itsenäisesti tehtäväkokonaisuuksia tukien sijoitusorganisaation front, middle ja back officea sijoitustransaktioiden juridisissa kysymyksissä, annat oikeudellisia neuvoja ja osaltasi varmistat, että toiminnassa noudatetaan voimassaolevaa sääntelyä.
 
Odotamme sinulta

- tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa,
- työkokemusta juristin tehtävistä finanssi- tai vakuutusalalta,
- oma-aloitteista, itsenäistä ja ratkaisukeskeistä työotetta sekä innostusta kehittyä sijoittamisen juridiikan huippuosaajaksi,
- hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Arvostamme lisäksi osaamista arvopaperimarkkinoiden juridiikasta, sijoitusinstrumenttien tuntemusta sekä ymmärrystä common law -perusteisesta oikeusjärjestelmästä, työeläkealasta ja sijoitusmarkkinoista. Kokemus työskentelystä ISDA-sopimusjärjestelyissä ja muiden kansainvälisten sopimusmallien parissa katsotaan myös eduksesi.

Tarjoamme
Tarjoamme sinulle monipuoliset ja haastavat työtehtävät ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi osana finanssialan ja kansainvälisen sijoittamisen johtavaa asiantuntijaorganisaatiota. Tehtäväsi voidaan räätälöidä osaamisesi ja tavoitteidesi mukaiseksi. Arvostamme jatkuvaa oppimista ja tarjoamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet kehittää osaamistasi. Saat työskennellä mukavien ja osaavien juristikollegojen ja muiden sijoittamisen huippuammattilaisten kanssa rennossa ja avoimessa työyhteisössä. Meillä työ ja vapaa-aika ovat tasapainossa ja pidämme huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista. Työkulttuurimme kulmakivinä ovat ketteryys ja vastuunkantajuus. Vastuullisuus näkyy arjessamme varmalaisten työkyvystä, osaamisesta ja yhdenvertaisuudesta huolehtimisena.

Lisätiedot ja hakuohjeet
Voit hakea tehtävään viimeistään sunnuntaina 18.8. kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi oheisella hakemuslomakkeella. Tuleeko sinulle mieleen kysymyksiä? Johtava lakimies Esa-Ville Ylätupa antaa mielellään lisätietoja tehtävästä, puh. 050 9101 690.

Voit lukea lisää Varmasta työnantajana täältä.