(Poistunut julkaisusta)

Arvopaperihallinnon sopimusasiantuntija
Ilmarinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

AML & KYC -asiantuntijatehtäviin

Tätä meillä on tarjolla

Ilmarisen sijoitustoiminta on maailmanlaajuista. Hallinnoimme yli 45 miljardin arvoista arvopaperisalkkua ja työskentelemme erittäin kattavasti eri sijoitusinstrumenttiluokkien parissa. Sijoitusorganisaatiomme koostuu lukuisista alan ammattilaisista, joiden kanssa pääset tekemään töitä ja oppimaan. Jos viihdyt jatkuvasti kehittyvässä ja nopeatempoisessa sijoitusmaailmassa, tämä on taatusti yksi parhaista ja laaja-alaisimmista paikoista, jonka voit alalta löytää.

Sopimusasiatuntijana tulet jäseneksi kauppojen selvityksestä ja likviditeetin hallinnasta vastaavaan tiimiimme. Tiimimme vastuulla on arvopaperi- ja johdannaiskauppojen selvittäminen ja niiden elinkaaren eri hallinnolliset tehtävät, vakuudenhallinta ja likviditeetin hallinta.

Sinun tehtäviisi kuuluvat vastapuolten tunnistamiseen liittyvät tehtävät, niiden koordinoiminen sekä arvopaperisijoituksiin liittyvien sopimusten avustavat tehtävät ja dokumenttien käsittely asianomaisten tahojen kanssa. Teet tiivistä yhteistyötä mm.  salkunhoidon ja lakiosaston kanssa Ilmarisella sekä kaupan vastapuolen edustajien ja neuvonantajien kanssa. Osallistut myös kauppojen selvitystyöhön omassa tiimissäsi. Päivittäisen työn ohessa olemme kaikki mukana myös erilaisissa projekteissa ja kehityshankkeissa.

Työnantajana tarjoamme paikan viihtyisässä työympäristössä ja innostavassa organisaatiossa, jossa panostetaan hyvään työelämän laatuun. Modernit toimitilamme sijaitsevat Ruoholahdessa ja mahdollistavat nykyaikaiset ja joustavat tavat työskennellä. Voit lukea lisää Ilmarisesta työpaikkana täältä.

Tätä odotamme sinulta

  • Kattavaa ymmärrystä rahoitusmarkkinoista ja sijoitusinstrumenteista: erityisesti arvostamme kokemustasi rahastoista ja niihin liittyvistä hallinnollisista tehtävistä.
  • Aikaisempaa kokemusta AML/KYC -tehtävistä.
  • Hyviä yhteistyötaitoja ja samalla kykyä toimia itsenäisesti
  • Halua ja kykyä kehittää työtapoja ja prosesseja oman vastuualueesi osalta
  • Nopeaa omaksumiskykyä ja halua kehittyä työn mukana: meillä työohjeita ei kannata viilata liian pitkään, sillä usein ne vanhenevat viimeistään seuraavana päivänä
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa, joka antaa hyvän teoreettisen ymmärryksen ja kokonaiskuvan rahoitus- ja sijoituskentästä
  • Sujuvaa englannin kielen taitoa

Annamme mielellämme lisätietoja! Olemme parhaiten tavoitettavissa seuraavasti:

Tiimipäällikkö Tiina Pykäläinen (p. +358 50 3512 210.) to 8.11. klo 13-14 ja ma 12.11. klo 10-11.

Rekrytoinnissa avustava konsultti Mira Karilahti, Psycon Oy (p. +358 20 7101 238), tavoittavissa varmimmin 7.11. klo 12-13.

Jätäthän hakemuksesi osoitteessa www.psycon.com/jobs mahdollisimman pian, sillä luemme hakemuksia jo hakuajalla. Viimeinen hakupäivä on 14.11.