Arvopaperihallinnon kehityspäällikkö
Työeläkeyhtiö Elo

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2021

Haemme vahvistusta Elon arvopaperihallintoon

Arvopaperihallinto on osa Talous ja sijoitusriskienvalvonta yksikköä sekä sijoitusprosessia. Arvopaperihallinto vastaa muun muassa arvopaperikauppojen selvityksestä, täsmäytyksestä, osakirjanpidosta ja tilinpäätöksestä. Yksikön vastuulla on myös arvopapereiden verotukseen liittyviä asioita sekä prosessin ja työkalujen kehittämistä. Haemme innokasta ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen. Oletko kiinnostunut mahdollisuudesta tutustua arvopaperihallinnon keskeisiin toimintoihin?

Pääset työtehtävässä hyödyntämään aiempaa kokemustasi rahoitusalan kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä. Olet mukana arvopaperihallinnon työvälineiden ja toiminnan kehittämisessä sekä erilaisissa sijoitusprosessin projekteissa ja kehityshankkeissa. Olet päivittäin yhteydessä salkunhoitajiin, muihin sijoitusprosessin asiantuntijoihin sekä talon ulkopuolisiin kumppaneihin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla määrittämässä omaa rooliasi, sillä tehtävän tarkempi kuvaus, vastuualue ja nimike määritetään valitun hakijan kokemuksen ja taustan mukaan.

Odotamme sinulta

  • tradenomin tai vastaavaa kaupallista koulutusta
  • kokemusta eri sijoitusinstrumenttien back office – ja kirjanpitotehtävistä
  • tuntemusta arvopapereiden selvitystoiminnasta ja rahoitusinstrumenteista
  • tuntemusta sijoitus- ja kirjanpitojärjestelmistä
  • osaamista erityisesti SimCorp Dimension -järjestelmästä
  • MS Office -ohjelmiston monipuolista osaamista
  • numerotarkkuutta ja huolellisuutta sekä hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja
  • sujuvaa suullista että kirjallista englannin kielen taitoa

Sovit erinomaisesti joukkoomme, jos olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja omaat vastuullisen työskentelyotteen sekä kyvyn priorisoida työtehtäviä. Kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Arvostamme positiivista ja innostunutta työotetta.

Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden tutustua monipuoliseen tehtäväkenttään Elon sijoitusympäristössä, ammattitaitoisen työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittyä arvopaperihallinnon osaajaksi. Nykyaikaiset toimitilamme sijaitsevat Espoon Tapiolassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa arvopaperihallinnon päällikkö Petteri Kärnä sähköpostitse petteri.karna@elo.fi tai puhelimitse +358 50 394 8903  to 9.9.2021 klo 9-10 ja ke15.9.2021 klo 9-10 tai muuna aikana (erikseen sovittavissa sähköpostitse).

Tehtävän hakuaika on avoinna su 26.09.2021 saakka.


Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekrytointi@elo.fi
Sijainti: Revontulentie 7, Espoo
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot