(Poistunut julkaisusta)

ARVOPAPERIASIANTUNTIJA
Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2020

Ilmarisen tehtävänä on varmistaa, että asiakkaamme saavat työstään ansaitsemansa eläkkeen. Usean sadan asiantuntijan voimin edistämme parempaa työelämää ja näin autamme asiakkaitamme menestymään. Kaikkiaan vastaamme yli miljoonan suomalaisen eläketurvasta. Eläkevastuiden katteena on noin 50 miljardin euron sijoitusvarallisuus. Henkilöstömme on syystä työstään ylpeä ja arvostaa kannustavaa johtamista. Tule tekemään kanssamme työelämästä parempaa.

Ilmarinen on yksi Suomen suurimmista sijoittajista.

Etsimme nyt ARVOPAPERIASIANTUNTIJAA tiimiimme, joka vastaa sijoitustoiminnan kauppojen selvityksestä ja likviditeetin hallinnasta.

Tehtäviisi kuuluvat arvopaperi- ja johdannaiskauppojen selvittäminen, rahastojen ja listaamattomien sijoitusten hallinnointi sekä likviditeetinhallinnan tehtävät. Olet aktiivisesti yhteydessä muihin sijoitushallinnon asiantuntijoihin, salkunhoitajiin sekä talon ulkopuolisiin kumppaneihin, kuten säilytysyhteisöihin ja pankkeihin. Pääset osallistumaan toiminnan kehittämiseen ja olet tarvittaessa mukana erilaisissa projekteissa ja kehityshankkeissa. 

Työtehtävät täsmennetään valittavan henkilön osaamisvahvuuksien perusteella. 

Tätä odotamme sinulta

  • Työkokemusta ja näyttöjä arvopaperisijoittamisen hallinnollisista prosesseista eri sijoitusinstrumenttien osalta
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa ja erinomaisia tietoteknisiä valmiuksia 
  • Tehtävään sopivaa kaupallista koulutusta, esim. tradenomin tutkinto
  • Oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Motivaatiota ja tarkkuutta työskennellä myös päivittäisten rutiinitehtävien parissa
  • Nopeaa omaksumiskykyä ja halua kehittyä työn mukana

Työnantajana tarjoamme paikan viihtyisässä työympäristössä, innostavassa organisaatiossa ja loistotiimissä, jossa panostetaan hyvään työelämän laatuun. Modernit toimitilamme sijaitsevat Ruoholahdessa ja mahdollistavat nykyaikaiset ja joustavat tavat työskennellä. 

Tätä meillä on tarjolla
Ilmarisen sijoitustoiminta on maailmanlaajuista. Työskentelemme erittäin kattavasti eri instrumenttiluokkien parissa. Sijoitusorganisaatiomme koostuu lukuisista alan ammattilaisista, joiden kanssa pääset tekemään töitä ja oppimaan. Jos viihdyt jatkuvasti kehittyvässä ja nopeatempoisessa sijoitusmaailmassa, tämä on taatusti yksi parhaista ja laaja-alaisimmista paikoista, jonka voit alalta löytää. 

Annamme mielellämme lisätietoja! 
Olemme parhaiten tavoitettavissa seuraavasti:

  • Tiimipäällikkö Tiina Pykäläinen, Ilmarinen (p. +358 50 3512 210), 

pe 24.4. klo 10-11 ja to 30.4. klo 11-12 

  • Senior Consultant Heli Villa, Experis, (p. +358 50 5703 680), 

ma 27.4. klo 15-16 ja ke 29.4. klo 10-11

Hae tehtävää mahdollisimman pian (viimeistään 5.5.2020) sivujen www.experis.fi kautta, painamalla ohessa olevaa Hae-painiketta.

Valitulle henkilölle tehdään Ilmarisen käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus sekä turvallisuusselvitys).