(Poistunut julkaisusta)

ARVOPAPERIASIANTUNTIJA
Ilmarinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Haemme arvopaperihallintoomme

ARVOPAPERIASIANTUNTIJAA.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja tarkkuutta vaativan roolin organisaatiossa, joka on yksi Suomen suurimmista sijoittajista: hallinnoimme yli 47 miljardin arvoista arvopaperisalkkua ja sijoitustoimintamme on maailmanlaajuista. Jos viihdyt jatkuvasti muuttuvassa sijoitusmaailmassa, tämä on taatusti yksi parhaista ja laaja-alaisimmista näköalapaikoista, jonka voit alalta löytää. Työnantajana tarjoamme paikan viihtyisässä työympäristössä ja innostavassa organisaatiossa, jossa panostetaan hyvään työelämän laatuun. Modernit toimitilamme sijaitsevat Ruoholahdessa ja mahdollistavat nykyaikaiset ja joustavat tavat työskennellä.

Arvopaperiasiantuntijana tehtäviisi kuuluvat johdannaiskauppojen ja arvopaperikauppojen selvittäminen, painopisteenä johdannaisselvitys. Johdannaisselvitys käsittää bilateraaliset ja keskusvastapuoliselvitetyt OTC-johdannaiset, pörssijohdannaiset sekä edellä mainittujen vakuudenhallintaan liittyvät toimenpiteet. Lisäksi työskentelet ajoittain muissa selvitykseen liittyvissä tehtävissä. Olet aktiivisesti yhteydessä muihin sijoitushallinnon asiantuntijoihin, salkunhoitajiin sekä talon ulkopuolisiin kumppaneihin, kuten säilytysyhteisöihin. Osallistut toiminnan kehittämiseen ja olet mukana uusien toimintamallien käyttöönotossa.

Odotamme sinulta

  • työkokemusta arvopaperisijoittamisen hallinnollisista prosesseista eri sijoitusinstrumenttien osalta ja kykyä soveltaa kokemusta käytännössä
  • työkokemusta johdannaisten parissa
  • soveltuvaa kaupallista korkeakoulututkintoa
  • sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa
  • erinomaisia tietoteknisiä valmiuksia
  • halua ja kykyä oppia uutta sekä kehittää toimintaa oman vastuualueesi osalta

Joukkoomme sopii parhaiten muut huomioon ottava tiimipelaaja, jonka työskentelyote on proaktiivinen ja aikaansaava. Pystyt itsenäiseen ongelmanratkaisuun ja sinulla on sinnikkyyttä hoitaa tehtävät laadukkaasti loppuun asti. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja pystyt toimimaan tiukankin aikataulupaineen alla.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Henri Sairanen (p. 044 5021481) to 14.6. klo 14-15 ja to 21.6. klo 13-14. Tiedusteluihin vastaa myös Psycon Oy:n konsultti Milla Kansonen (p. 020 7101 282) ti 12.6. klo 9.30-10.30 ja ma 18.6. klo 9-10.  

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Viimeinen hakupäivä on 24.6. Hakemuksen voit jättää osoitteessa www.psycon.com/jobs.